Ето кой и какво я спасиха от наркотиците и алкохола

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:47 / 10.03.2023
3097
Дъщерите и работата са помогнали на Дрю Баримор да се справи с алкохолизма след развода, разкри тя пред "Лос Анджелис Таймс".

Баримор призна, че е потърсила утеха в алкохола след развода със съпруга си Уил Копелман през 2016 година. Тя толкова се била пропила, че дори нейният терапевт отказал да работи с нея. Приятели на актрисата заплашваха, че ще направят същото, ако тя не се вземе в ръце. Приятелката ѝ от детството Камерън Диас каза, че роднините са подкрепяли пропадащата актриса с всички сили. Това обаче невинаги помагало.

"Като че ли всички около мен ме подкрепяха. Въпреки това се отнасях към себе си като към лайно", безпощадна е Дрю Баримор към себе си.

С течение на времето приятелите на Баримор осъзнали, че трябва да бъдат по-твърди с нея. Така продуцентът Крис Милър се заел да разтърси актрисата. Тогава той ѝ казал: "Разбираме, че пропадаш. Но имаш две прекрасни дъщери, фантастична кариера и прекрасни приятели."

Въпреки молбите на приятели и роднини, Баримор продължила да пие. Едва през 2019 г., когато се подготвя да стартира новото си шоу, тя осъзнала, че залогът е твърде голям и тогава заряза алкохола.

"Бях сигурна, че всеки момент мога да се откажа от вредния навик. Сгреших. Тогава разбрах, че няма да мога да се справя с новия проект, ако не спра да пия. Но дори и сега, след известно време, не съм пуританка или модел за подражание", призова Дрю Баримор. Според близки на актрисата, на помощ дошла силната ѝ любов към дъщерите ѝ: "Разбрах, че само с моите момичета съм истински щастлива“, сподели Баримор.

Дъщерите на актрисата са на възраст, в която самата тя вече е била знаменитост и за първи път се е сблъскала със забранени вещества. Дрю започва да пие на 9-годишна възраст, на 13 се пристрастява към наркотиците и се озовава в рехабилитационен център за година и половина. Според нея това преживяване е оставило рана в душата ѝ за цял живот.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Венко с първи коментар след напускането на Слави Трифонов
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).