Ето кои от треньорите на "Гласът на България" остават

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:23 / 25.05.2023
518
Една от най-актуалните и успешни звезди на музикалната сцена – поп идолът DARA и един от най-уважаваните и активни музиканти у нас - Иван Лечев, остават в треньорския състав в предстоящия нов сезон на "Гласът на България“.

Двамата, заедно с поп дивата Мария Илиева и топ изпълнителят Миро, ще оформят класния звезден състав на треньорите в десетия сезон на обичаното музикално шоу. Изключителни професионалисти с огромен опит и музикални идоли за не едно поколение българи, те ще заемат престижните треньорски кресла в най-бляскавото издание на "Гласът на България“ досега, за да открият новия, най-вълнуващ и открояващ се глас на България тази есен по bTV.

Абсолютна сензация, артист във всякакъв смисъл и измерение, на върха на музикалните, модните и международните класации, поп идолът на младото поколение - DARA ще заеме абсолютно заслужено своето място в треньорския състав този сезон.

В последното издание на музикалното риалити тя откри и изведе до победата "Гласът на България“ за 2022 - Жаклин Таракчи. Бляскава, провокативна, винаги готова за изненади, DARA продължава да доказва на всички, че младостта и успехът могат и вървят "ръка за ръка“:

"Очаквам и неочакваното от сезон 10. Нека тези, които живеят за сцената и музиката, не се боят да се изправят пред предизвикателството "Гласът на България“, заявява DARA на прага на новия сезон.

Великолепен музикант, неуморен професионалист, част от най-успешните музикални групи и проекти в България – Иван Лечев и тази есен ще прояви ненадминатия си нюх и вкус към новите гласове, изправили се на голямата сцена на "Гласът на България“. Мастър Лечев все още има най-много треньорски победи в българското издание на “The Voice", с цели трима участници от отборите му грабнали титлата "Гласът на България“ през сезоните досега! С невероятен опит, обаяние, усет и стил, и тази есен той ще опита да надскочи съперниците си, като открие "Гласът на България“ и в юбилейния му сезон.

Отсега е ясно, че конкуренцията между тези толкова големи и класни треньори ще е наистина голяма. Още на прага на новия сезон, дивата Мария Илиева заяви огромния си хъс за победа, убедена в нея след огромната подкрепа от феновете на шоуто, която получи още с обявяването й за треньор. Харизматичният Миро, също се радва на мощна подкрепа от фенове и представителите на различните музикални стилове.

През годините той смело експериментира с хитови дуети в различни жанрове и също дава сериозна заявка да грабне треньорската корона. Вокален майстор от най-висока класа, той влиза в шоуто с една победа зад гърба си и за всички треньори е повече от ясно, че е голяма заплаха за всеки от тях.

Предстои десетото и много специално издание на “Гласът на България" в ефира на bTV, а желаещите да се запишат за участие все още имат възможност да го направят на Glasat.btv.bg. Юбилейният сезон обещава още повече изненади, силни емоции и неочаквани обрати в хода на шоуто. Надпреварата между треньори и участници ще е епична, но победителят ще бъде само един. Кой ще грабне наградата от 50 000 лв. и титлата "глас на България“ за 2023 г. ще стане ясно тази есен по bTV.

Водещ на шоуто ще бъде синеокият чаровник Иван Тишев, а снимките на новия сезон тепърва предстоят.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Генчо от "Игри на волята" се оказа романтик 
Най-вкусната: Овчарската салата влезе сред челните места на свето...
Има как да се скараме "правилно" в една връзка, ето съвета на пси...
Превръщането на всички кръвни групи в нулева
Двата острова, които са само на 4,8 км един от друг, но в същото ...
Нидал Алгафари с ударни думи за жена си: Преди да се запознаем, м...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).