Ето къде семейството на Кирил Петков ще изкара празниците

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:37 / 06.12.2022
1388
"Аз съм главният у дома! Движа почти всичко и се опитвам да съм добра навсякъде, нямам помощничка, но свекърва ми Венета е най-добра в тази роля." Това споделя експремиершата Линда Макензи-Петкова, която се прибра, след като гостува на баща си в Канада заедно със свекърва си.

Двете жени са неразделни и заедно ще бъдат на Коледа и Нова година. Баба Венета се е затъжила за внучките и вече им е приготвила подаръци, а Линда от своя страна раздаде своите дарове на сестрите си, с които се видя за кратко в родината си, пише "България Днес".

Венета е бивш шеф на клон на известна и голяма библиотека в градчето Виктория, Британска Колумбия. Майката на Кирил Петков се пенсионира преди броени месеци с над 3 бона пенсия. Пловдивчанката така и не си дойде за изборите, за да подкрепи сина си, но го направи, като гласува за него и с постове в социалните мрежи. Родителите на Кирил отдавна живеят разделени. Той и татко му Петко Петков се връщат от Канада у нас още през 2007 г., но Венета не стяга куфарите с тях и взема решение да продължи да живее като емигрантка в чужбина.

"Свекърва ми е прекрасна жена. Сега с нея ще обиколим пазарите и ще си изкараме прекрасни празници", споделя в сладкарницата си красивата Линда на колежките.

Видимо експремиершата намира време за всичко, плюс за игра с котката Саманта, която усилва численото предимство на дамите вкъщи. Линда често публикува в инстаграма си снимки на домашната любимка и двете момичета, с които живее, тъй като третото учи в чужбина. Очаква се и то да дойде за Коледа.

Голямото семейство ще изкара празниците вкъщи, а за Нова година вероятно ще отдъхне на СПА в някой от минералните ни курорти, както прави в последните две години.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).