Ето я първородната дъщеря на Иван Ласкин днес

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:02 / 10.01.2023
858
Първородната дъщеря на Иван Ласкин – Люба, съвсем скоро ще е дипломиран гинеколог. Момичето вече е започнало стаж в най-голямата АГ болница у нас "Майчин дом" и ще продължи специализацията си именно там, научи "България Днес". Люба е под менторската закрила на изявени лекари, които вече й позволяват да влиза с тях в родилна зала и да изучава в реални ситуации тънкостите на професията. За наследницата на актьора предстоят държавни изпити през тази година, след което ще започне работа в родилно отделение.

Интересна подробност е, че Люба ще бъде колежка с роднина на друг известен актьор. В АГ сектора като акушерка работи племенницата на Любо Нейков - Ина. След като преди години изгуби брат си, продуцентът на "Комиците" взе под своя закрила момичето и финансира образованието й.

Подобно на племенницата на Нейков и Люба от малка мечтае да стане лекар. Здравословните проблеми на покойния й вече баща я амбицират още повече да помага на хора в беда. По време на коронавирусната пандемия Люба работи в най-тежкото отделение на Трета градска болница. Тогава момичето само разказа, че на моменти от изтощение заспива права с огромния скафандър на главата си, без да свали предпазното облекло.

Заради работата си в рисковия сектор голямата дъщеря на Ласкин изтърпя много лишения. С месеци тя бе далеч от близките си, за да не ги зарази.

Люба е дете от първия брак на Иван Ласкин с актрисата Мирослава Гоговска. Въпреки че е от актьорско семейство, момичето не проявява интерес към професията. С годините желанието й не се променя и малко преди да изгуби баща си, бе приета в Медицинския университет с отлични оценки.

Самият Ласкин споделя приживе, че е имало моменти, в които не е виждал често голямото си дете, но постепенно през годините стават близки. В последните години от живота си актьорът настоявал двете му наследнички - Люба и дъщеря му от Алекс Сърчаджиева – София, да изградят истинска сестринска връзка. Затова всички заедно прекарват няколко лета в съседна Гърция.

"Трудно беше, защото с майка й се оженихме прекалено млади, не бяхме подготвени за всичко, което ни очаква, но слава богу, че Люба израсна толкова възпитана и прекрасна. Моите момичета са всичко за мен", казва актьорът в едно от последните си интервюта.

Към днешна дата Люба е в прекрасни отношения с Алекс Сърчаджиева и сестра си София и често посещава последното семейство на бунтаря.

Само преди дни, на 6 януари, се навършиха 4 години от загубата на звездата от сериала "Васко да Гама от село Рупча". По този повод Сърчаджиева написа изпълнен с тъга пост, от който става ясно, че болката от загубата остава все така силна за нея.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).