Ева Веселинова отслабна драстично и най-накрая влезе във форма

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:35 / 23.04.2023
514
Доскоро Ева Веселинова не можеше да смъкне натрупаните по време на бременността си килограми и това много я мъчеше. Ето, че вече е като нова и със сигурност отдавна е готова да се върне на екран. 

Доскоро бившата панелистка на Гала в "На кафе" се мъчеше да отслабне, след като роди близнаците си Борис и Стефания, но безуспешно. Изглежда обаче, междувременно, тя е открила как да се втали отново и да приковава вниманието. Потвържденията са в профила й в социалните мрежи.

През последните две години блондинката посвети цялото си време на малките си наследници, които преди около седмица отпразнуваха със забавен детски купон своите 2 годинки в една от вилите на брега на язовир Доспат, където явно майка им често обича да се отдава на глезотиики и вип обслужване, пише "Блиц".

Нямаше как да не направи впечатление обаче че от излишните килограми на Веселинова няма и следа. Блондинката отново си е възстановила предишния секси вид и вероятно чака добра оферта, за да се завърне на екран.

Само допреди месец-два блондинката бе критикувана в социалните мрежи, че не може да свали килограмите от раждането, въпреки че от тогава досега е минало достатъчно време. Е, както се вижда, и това вече е свършено, но как, все още остава загадка. Съмняваме се, че само тичането покрай близнаците е достатъчно.

Още повече, че Веселинова често рекламира в профила си различни извайващи тялото процедури, от които няма как да не сме сигурни, че се възползва редовно.

Както писахме наскоро, Ева Веселинова наскоро сподели, че ще запише близнаците си в частна ясла, където да получават най-добрите грижи и внимание, от които се нуждаят. И няма да пести средства за това. По предварителни изчисления разходите за частната институция ще възлизат на около 2000 лв месечно, което си е сериозно перо във всеки бюджет.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...
Как да си приготвим дяволски яйца с останалите от Великден
Това растение върши чудеса с кожата – бори бръчките, помага при о...
Проф. Донка Байкова: 100 грама класически български козунак е 350...
Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор ...
Кирил Маричков с нетърпими болки след претърпян инцидент


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).