Евгени, който вече не е е ерген

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
08:59 / 29.05.2023
932
Евгени Генчев, който бе звездата на втория сезон на риалити шоуто "Ергенът" сподели в предаването "120 минути" по bTV какво го е водило по време на снимките на предаването и как се е чувствал с избраницата на сърцето си. От думите му стана ясно, че за него голямо значение е имало отношението на родителите му.

"Доста провокирах Валерия през предаването и не ѝ спестих нищо. Средата е изкуствено създадена. Аз трябваше да засегна това, което е най-близко до сърцето ѝ и да видя каква ще е нейната реакция. Да има един стрес тест. Надявам се да е тя. Аз съм направил своя избор“, каза Генчев.

"Заради всички криения, след като записахме предаването, нашата комуникация и интеракция беше в демо версия. Сега се надявам да надградим над положената основа през всички тези месеци. Емоцията е там, желанието е там – зависи от нас двамата“, добави той по повод отношенията си с победителката.

"Влизайки в "Ергенът“ родителите ми ми казаха – давай. А и те се надяват на внучета, така че няма как да не подкрепят“, обясни пианистът.

"Изборът накрая беше труден. И Елена, и Валерия изразяват качествата, които търся в половинката. Тогава трябва да вдигнеш ръце и да се оставиш на сърцето и вътрешното усещане. Това надделя“, посочи Генчев.

Той разказа подробно и за срещата с родителите.

"Аз резултата го видях като зрител. Тя с майчин инстинкт беше усетила, че това е моят избор. Имаше някаква ревност и стеснителност, което не помогна на разговора. Те усетиха този инкубатор, в който бяхме през тези месеци. Директно я заведох. Много се разбраха и харесват. Прекрасното е, че Валерия не се промени, не си предаде принципите и беше без никакви компромиси. Отстояваше това, което е“, подчерта Евгени Генчев.

"Родителите ми са ми били огромна подкрепа. Баща ми се опитваше да посее това зрънце на мъдрост. Баща ми е искал да бъде актьор. След три месеца се женят и се връщат на село, за да животновъди. След това се връщаме в града. Той започна да се занимава със строителство. Опитваше се да предаде уроците, които е изживял“, коментира музикантът.

"За всички нас съзнателността се трупа с времето. В ученическите години съм си мислел, че съм доста натоварен, защото съм имал и тренировки, уроци, пътувания, фестивали, концерти. За да наваксам съм спал по един час. Идва и следващият етап, в който е по-натоварено и има повече отговорност. Ако няма подготовка и  надграждане, дори и най-красивото нещо да ти се случи, ако не си готов – то може да е проклятие за теб“, каза още той.


Виж коментарите (3)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).