Фатална красавица от близкото минало е неузнаваема

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:47 / 04.11.2022
1246
Сексбомбата от миналото Ясмин Блийт се появи в публичното пространство в потресаващ външен вид. 54-годишната актриса, нашумяла през 90-те с участието си в хитовия сериал "Спасители на плажа“, е неузнаваема, а хубостта й е безвъзвратно изгубена.

Без грим и със сплъстена, разрошена коса Ясмин бе забелязана да разхожда кучето си в Лос Анджелис. По пантофи, със широк розов анцуг и наметната с черно сако, звездата направи няколко кръгчета в парка заедно с домашния си любимец. Впечатление направи и наднорменото и тегло, което днес няма нищо общо с това на изкусителна спасителка. Това е едно от редките излизания на Блийт, която се отказа от актьорската професия преди две десетилетия.

Бившият модел изглеждаше малко замаяна, но въпреки смущаващия си външен вид, сподели вяла усмивка с папараците, които се изредиха да я снимат. Това са първите фотографии, появяващи се в медийното пространство от близо две години.

Звездата на Ясмин Блийт изгря през 90-те, благодарение на ролята й на Каролайн Холдън в "Спасители на плажа“, където участваше заедно с Памела Андерсън и Дейвид Хеселхоф. Тя бе една от най-красивите актриси в Холивуд, като се снима в 72 епизода на популярната поредица, а след това се появи и в хитови продукции на големия екран. Изявата й в "Спасители на плажа“ даде старт на кариерата й като като модел и Ясмин дори пусна на пазара собствена линия бански костюми, предава "Телеграф".

На върха на славата си Ясмин Блийт имаше връзка с актьора от "Приятели“ Матю Пери и с неговия колега Дон Джонсън, но докато тя продължаваше да участва в рейтингови сериали като "Наш Бриджис“ и "Титани“, поведението й зад кулисите нанесе непоправими имиджови щети на кариерата й. Актрисата се срина зарази проблеми с наркотиците и беше поставена в черен списък от режисьори и големи филмови студия, които твърдяха, че работата с нея твърде предизвикателна и сложна. В разгара на наркотичната си зависимост Ясмин призна, че пристрастяването й към кокаина е толкова силно, че не спи по пет дни.

Сагата продължи, след като актрисата попадна в клиника за рехабилитация в Малибу, но не успя да се излекува. През 2001 г. Ясмин бе арестувана след катастрофа, при която полицаи откриваха в колата й кокаин. Актрисата, която не се е появявала пред обектива на камерата от 2003 г., призна вината си и сключи споразумение на съда и в крайна сметка получи две годишна условна присъда, като трябваше да положи 100 часа общополезен труд.

Докато се лекуваше в клиника, Ясмин срещна Пол Серито – собственик на стриптийз клуб, като двойката сключи брак през август 2002 година. Сега щастливите съпрузи живеят в Лос Анджелис и Скотсдейл, щата Аризона.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).