Фифо: Излезе ми изкуствено име

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:46 / 02.12.2022
1126
Филип Атанасов кандидатства за "Игри на волята: България“ за трети път, преди да влезе в екстремното риалити, в началото - от отбора на Резервите. За него участието е сбъдната мечта и през цялото предаване той изглеждаше сякаш се забавлява на Арената, дори и при тежки и екстремни битки.

За повечето зрители, Фифо бе безапелационен финалист и железен играч, не само като физика, но и като психика. Участникът извървя дълъг път до последната битка и нито за момент не се предаде. Той гостува в студиото на "На кафе“, където разказа повече за преживяванията си на Арената.

"Поставях си цел след цел. В началото не мислех, че ще ме допуснат до формата. Когато ме приеха, си поставих следващата цел - да оцелея възможно най-дълго. След това във финалната седмица си поставих още една цел, но последната не успях да изпълня. Бях разочарован, но всяко чудо за три дни. Осъзнах нещата. В началото се бях фокусирал главно върху загубата, но след като премислих и осъзнах докъде стигнах, няма как да не съм доволен от себе си“, признава в студиото на "На кафе“ Филип.

Той се превърна в един от фаворитите на много хора и често е спиран от свои фенове, които го поздравяват за участието му. Това естествено го прави горд и щастлив.

"Близките ми се гордеят с мен и дори родителите ми, които ме познават добре, пак са учудени на нещата, които правя. Говоря за чисто физическите компоненти. Аз имам добра самооценка и знам на какво съм способен. Доволен съм, че показах това, което мога и стигнах до финала“,сподели още Филип.

"Една от грешките, които си намирам, е, че мълчах повече, но така съм преценил на място. Имах си план за действие, гледах си моята игра и дори да се скарам с някого, нищо нямаше да променя. Опитвах се вътрешно да съм спокоен и да не се ядосвам от коментарите на другите хора“, разкрива мотивите си за поведението си участникът.

За коалициите, конфликтите и стратегиите

"За мен няма противопоставяне мъже - жени. Когато отидох в племето, заварих една готова коалиция, съставена само от жени. На следващия ден стана лек скандал и разбрах, че тази коалиция играе срещу мен. Това беше моя ответна реакция, за да се защитя. Излезе ми едно изкуствено име, което е безпочвено. Жените се справяха много добре на повечето игри“, коментира Филип.

"Ако трябва да кажа едно нещо, което много ми липсваше – това е храната. Две поредни седмици бяхме на Дивата река. Втората седмица беше доста трудна за мен, защото без храна нямам енергия. Не знам с колко отслабнах, първо в самата игра и след това на Реката. Може би около 6-7 кг, което е около 10% от теглото ми. Племето ми хареса, защото определям хората по начина, по който играят на Арената. Силно племе бяхме и за мен това беше най-важното. Предпочитах да има караници извън игрите, но на Арената да сме железни. Близки от останалите участници ми останаха най-вече Чакалов и Лефтеров“, разказва Филип.

"Имахме една нощ на Резиденцията между полуфинала и финала, и бях доста уверен в себе си и фокусиран в играта. Предната вечер сънувах как побеждавам. Събудих се и си казах дано сънят ми стане реалност. Най-трудният момент за мен бе след като загубих. А другият труден момент бе когато стъпих на плажа и разбрах, че съм резерва. Това се оказа кошмар, който не исках да изпитвам“, споделя финалистът.

"Занимавам се с енергетика и мисля, че дълго ще работя тази професия. През студентските ми години шест лета съм работил като спасител и джет инструктор по плажовете. Като инструктор ми се е случвало да влача тежки неща. Обичам екстремните изживявания. Скачал съм с бънджи, парапланер, парашут и се опитвам да вдигам адреналина по всякакъв начин. Като малък тренирах плуване, а преди три седмици беше последното ми състезание – турнир по плуване за ветерани.

На него спечелих пет златни медала в различни дисциплини. Участвах в пет дисциплини и във всички станах първи. Две седмици след излизането ми от "Игри на волята: България“ имах сериозно състезание в Белград и се чудех дали да отида, тъй като формата ми беше паднала, но отидох и за мое учудване заех шестото място“, разказва повече за тренировките и подготовката си.

За подготовката му за "Игри на волята: България“

"Купих си прашка и реших, че трябва да по тренирам с нея, тъй като виждах този елемент в предишни сезони, а не го бях правил от дете. Също така хвърлях брадва на вилата. Но нищо друго не съм тренирал физически“, обясни Филип.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).