Фики за скандала с Мира: Щях да й преотстъпя песента, особено ако знаех, че е искала да подаде ръка на млад талант

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:51 / 20.04.2024
1269
Страшен скандал се вихри между Мира и Фики Стораро. Ябълката на раздора се оказа новият сингъл на големия син на Тони Стораро, който излезе преди в петък вечерта.

В специално видео, разпространено от изпълнителката в социалните мрежи, тя разказва, че и двамата са правили една и съща песен, но нито единият, нито другият знаел за това. Въпреки че и двамата са артисти на Диапазон рекърдс, чак когато Фики Стораро пуснал промото на предстоящата песен, станало ясно, че работят по една и съща мелодия.

Ето какво отвърна Фики в социалните мрежи. Споделяме публикацията му без редакторска намеса: 

Мили приятели и почитатели, никога не съм бил замесван в скандали, защото не това е моят начин да търся популярност, както и на моето семейство, начело с баща ми, от когото винаги съм взимал пример. Но във връзка със създалата се ситуация около последната ми песен, държа да кажа, че нямам никаква намеса в отношенията на моята музикална компания и моята колежка Мира.

А относно самата песен, след всички написани глупости, искам да изясня едно. Въпросната песен #Чипи Чипи и чилийският семпъл към нея са изпети, готови и регистрирани от моя екип в Музикаутор още преди три месеца. Всеки, който се занимава с музика и музикален бизнес, може да разбере какво означава това. Уважавам Мира и нейното творчество, но всяка музика си има своето авторско право, а аз винаги съм си уреждал всички права на която и композиция да направя кавър версия. Мира можеше да намери контакт с мен и да поговорим за това, че са се дублирали нашите идеи, когато е разбрала, защото аз до вчера нямах представа. Щях да й преотстъпя песента, особено ако знаех, че с нея е искала да подаде ръка на млад талант. Но, за съжаление това не се случи. Аз съм чист пред Бог и държа да живея без интриги и лъжи, които най-много ненавиждам! Ще продължавам да пея за вас и ще бъда още по продуктивен тази година.

Ваш: Фики

Виж коментарите (0)

Още по темата (5417):
18.05.2024 Пацо от "Биг Брадър" готов да вземе и двете изоставени "ергенки"
18.05.2024 Анна-Мария е новата Царица на розата 
18.05.2024 Меган Маркъл се оказа най-недолюбваната знаменитост
18.05.2024 Още по-голямо щастие сполетя Неделя Щонова след Dancing Stars
18.05.2024 Тези популярни Тик Токъри вече имат втора рожба
18.05.2024 Звездите бързо влизат във форма, ето как
Още новини от Любопитни новини:
Тези популярни Тик Токъри вече имат втора рожба
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?
Още по-голямо щастие сполетя Неделя Щонова след Dancing Stars
Звездите бързо влизат във форма, ето как
Тежка психологическа травма е причина за напълняването на Гаро
Известна красавица с повод да почерпи днес: Нямам време да остаря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).