Гала е на път да отнесе солена глоба заради голите си изпълнения на Малдивите

Автор: Георги Кирилов
Коментари (3)
10:28 / 10.08.2019
6235
Водещата на ежедневното сутрешно шоу "На кафе“ по Нова тв Гала съумя да сътвори пикантен скандал от лятната си екзотична почивка на Малдивите. Блондинката от Плевен, която е на 52, бе заснета по монокони от собствения си мъж Стефан.

Краткото видео от плажа на Малдивските острови, публикувано от Стефан, показа за миг стегнатите гърди на Гала, които очевидно са претърпели хирургическа интервенция. По-късно видеото бе изтрито от Стефан Галкин, както в телевизионните среди е известен мъжа до популярната водеща на "сапуненото“ сутрешно шоу "На кафе“.

Оказа се, че нудизмът на Малдивските острови е строго забранен и всички туристи изрично са предупреждавани още при пристигането си на райското кътче да спазват правилата за прилично плажно и вечерно облекло, пише lupa.bg.

Освен предупреждението, десетки табели на английски, руски и немски език, забодени из пясъчните ивици, алармират, че нудизмът се наказва с глоба, равняваща се на 3000 евро, а рецидивистите в нудизма даже могат да бъдат предсрочно помолени да напуснат Малдивските острови.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).