Гала има голям проблем

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
21:46 / 09.05.2023
27800
Няма кой да коси ливадата на Гала от "На кафе"! Самата водеща се оплаква и усилено търси труженици, които да вършат тая работа, обещава и добри пари, но няма желаещи. Това разказват пред "България Днес" виладжии в района на местността Щъркелово гнездо над язовир "Искър".

Популярен район за съботно-неделни занимания, някога издигнат главно от бунгала и леки постройки, "Щъркела" се превръща бавно, но сигурно в място за луксозно обитание, видя на място екип на вестника. Една от тези къщи е именно на някогашното "момиче на късмета", гальовно наречено от дългогодишните обитатели в местността "голямото бунгало". Всъщност къщата, макар и да е изградена наполовина от дървени панели, е доста луксозна, с което се хвали и самата Гала в социалните мрежи, предаде "България Днес".

Водещата и съпругът й Стефан са се постарали да си спретнат красиви градинки с цветя, капково напояване, дори са засадили рицин срещу къртици и сляпо куче, но дворът е голям. От там идва и един от проблемите. Макар и засаден с райграс, някой трябва да го поддържа с косене и събиране на тревата, плевене и други подобни дейности. За жалост в района всички са виладжии, а в няколкото обитаеми целогодишно къщи живеят хора, които не са закъсали за 50 лева, срещу които да косят чужди ливади. Гала и Стефан са готови да платят добре за услугата, но така и не могат да намерят желаещи. Близко село няма, а евентуални косачи са роми от Самоков, които искат освен заплащането на труда да получават и пари за бензин, за храна и други екстри, което се вижда скъпичко на известното семейство.

"Исках такава къща, на един етаж, с високи тавани и да изглежда по този начин - обяснява самата Гала във видео, което си пусна в социалните мрежи. - Точно така си я представях. Дворът не е голям, но има още много работа и грижи по него. Половината част на къщата е облицована с дърво, а другата е с камък" - обяснява водещата. Гала не пести кадри от красивото кътче, в което често ще се отдава оттук нататък на релакс и спокойствие.

Виж коментарите (4)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).