Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Гала след интервюто на Сърчаджиева: Хора, грам душа ли не ви остана?
Автор: Екип Burgas24.bg 12:38 / 25.02.2019Коментари (2)1629
©
Не знам дали има нещо, което можем да кажем след това интервю на Александра Сърчаджиева. Аз съм близък приятел с нея и бях с Иван. Бях, когато той влезе в болница. Бях там, когато д-р Цонев каза че положението е тежко, но има шанс. Алекс е едно много силно момиче. Аз съм й казвал много преди това, че тя е много нежна, но много силна. Сигурен съм, че за нея хубавите дни предстоят. Убеден съм, че и тя, и София ще имат едно прекрасно бъдеще. Това каза в предаването "На кафе" Юлиян Константинов, който бе сред най-близките приятели на покойния Иван Ласкин, по повод трогателното интервю на Александра Сърчаджиева за голямата й болка. 

В разговора се включи и Кристина Патрашкова: "Снощи видях Александра. Наистина се чудя от къде това момиче, което в момента имам чувството, че е 45 килограма, намира сили. Хората обикновено при такава трагедия се озлобяват. Нейната сила обаче е дъщеря им София. Вярвам, че ще намери сили да се измъкне. Най-трудно ще й бъде да разговаря с дъщеря си и да й дава отговори на страшните въпроси, които детето пита. На тях трудно се намират отговори, които да успокоят едно дете", смята журналистката. 

"Добре е, че Алекс направи тази изповед, защото при популярните хора такива неща много се коментират. Нейното страдание е публично. Човек трябва да намери сили да каже нещо, за да сложи точка на това", смята още тя. Гала също не остана безмълвна. Тя заяви, че е отвратена от хората, които след вчерашното интервю са се възмутили от това, че Сърчаджиева занимавала всички с болката си: "Хора, грам душа ли не ви остана?", запита блондинката. "Това са изроди", заключи Патрашкова.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бог да го прости Иван Ласкин. Всички го обичаха. Алекс да не ни занимава със себе си повече. Съболезнования! Да не се използва една смърт - една трагедия за привличане на внимание. Да се оправя както другите хора. Успех и късмет в живота.
0
 
 
Тези свикнали да им гледаме дзурлите и безделните локуми всяка сутрин разбира се,че ще я подкрепят за интервюто.Те ако не се показват и не се обясняват ще умрат.Мъката по загубата на близък човек едва ли е зависима от хорското мнение.Но за тези неИзроди е!Те са длъжни да се оправдават,да обясняват и да занимават обществото със себе си щото мълчанието за тях е "безработица".
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: