Гала втрещи зрителите с наедрял бюст

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:19 / 12.09.2022
748
Със съмнително напращял бюст се завърна Гала в ефира на Нова тв. Водещата го подчерта с щедро деколте само ден след старта на новия тв сезон на предаването си "На кафе". Черната рокля, с която неостаряващата блондинка блесна в ефир във вторник, описваше извивките на тялото й, а в горната си част леки набори яко бяха пристегнали бюста й, към който имаше видимост и през малка цепка. Така че нямаше как изборът на тоалет да не провокира съмнения, че Гала е оползотворила кратката си почивка от месец с посещение в естетична клиника за корекция на гръдната обиколка.

В понеделник, когато бе старта на предаването "На кафе", пищният бюст на водещата не предизвика внимание. И нямаше как да е иначе, тъй като Гала бе облякла обемна рокля, почти като за Виенски бал, с огромна фльонга, спускаща се от дясното й рамо, която почти закриваше и без това затвореното й деколте. Затова пък с появата си с изрязаната черна рокля, от която бюстът й преливаше, водещата направо срази зрителите. Все пак до преди ваканцията си, Гала блестеше в "На кафе", облечена с ефирни, но все леко консервативни рокли, или пък затворени блузи и ризи, а понякога даже слагаше и сако. Толкова разголена, както във вторник, блондинката сигурно не се бе показвала от младините си в "На кафе", когато се е случвало да посреща зрителите и край басейн по бански, поприкрила се с шал на кръста.

И когато не е на екран, Гала не показва много от прелестите си, тъй като предпочита спортно елегантния стил. Най-смелото й решение е било да облече бял потник, без да сложи сутиен. Затова и клипчето с Гала по монокини, което любимият й Стефан пусна в социалните мрежи през 2019 г. от плаж на Малдивите, се превърна в сензация. Видеото предизвика доста вълнение, макар че остана часове в социалната мрежа, преди да бъде изтрито. Гала явно по-късно се бе решила на автоцензура, макар че не за първи път сваля дрехи и задръжки. В началото на 2008 г. водещата заголи бюст за корицата на мъжкото списание "Плейбой". Тогава определено бе скромен в сравнение с прилично обемния бюст, който Гала заголи през лятото на 2019 г. на Малдивите. И тогавашният му вид обаче бледнее пред пищността, която Гала демонстрира във вторник. Дори моделът на сутиен не изглежда решаващ, защото бюстът на водещата никога не е преливал така от деколте. Дали наистина се е осмелила да коригира размера на гърдите си, засега е мистерия, пише HotArena.

Не за първи път се допуска, че Гала е прибягвала до достиженията на естетичната хирургия. Самата не коментира въпроса, въпреки че за зрителите промяната й през годините и по-специално тази на бюста й изглежда очевидна. Периодично се появяват и коментари, че Гала, която навърши 55 години на 13 февруари, едва ли поддържа младежкия си вид само с масажи и с козметичните продукти на марката, която създаде преди известно време. Водещата обаче винаги е обяснявала свежия си вид тъкмо с вниманието, което отделя в ежедневната грижа за кожата си. Плюс пълноценна ваканция, явно как обясни при завръщането си в ефир. "Изглеждаш нещо подмладена", забеляза и рапърът Криско в първия ден на предаването "На кафе" този тв сезон. "Благодаря ти! Имах малко почивка", отвърна Гала с обичайната си широка усмивка.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Кирил Маричков с нетърпими болки след претърпян инцидент
Нели Атанасова забранила на Антоанет Пепе да пазарува за бебето
Картина на Караваджо, която за малко не бе продадена за 1500 евро...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Нана с апетитно предложение за завръщане в "Съдебен спор"
Близка до кралското семейство: Принц Уилям и принцеса Кейт "преми...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).