Галена се подигра с Андреа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:40 / 26.04.2023
900
Нова гавра с топзвезда в попфолка! Галена реши да имитира неадекватното поведение на колежката си Андреа в дискотека и сътвори истински разврат. Случката се разигра в един от най-вървежните нощни клубове на Благоевград преди няколко дни. Тогава Галина Генчева, както е истинското име на певицата, предизвиква истински фурор. Заведението, в което е поканена на участие, празнува своя рожден ден и партито е на макс.

Веселбата започва още с излизането на Галена на сцената, като тя приема доброволно подадената й от бармана напитка и започва да кърка на сцената. Предава лични поздрави на собственика. Малко по-късно палавата изпълнителка вече се чука с всички присъстващи. За кеф на феновете й, те подават чаши към певицата, а тя не им отказва наздравица.

Това е само началото на излагацията. Провокациите продължават, когато Галена започва да вдига единия си крак във въздуха. На показ на всички лъсват черните й бикини, а част от мъжката аудитория в дискотеката изпада в истински екстаз, пише "България Днес".

Във вихъра на позора Галена вече не иска да стои на краката си и започва да сяда по пода в чалгаджийницата. Въпреки това тя стиска здраво микрофона си и продължава да пее своите хитове и да поздравява заведението за рождения му ден.

След по-малко от месец, на 21 май, звездата ще навърши 38 години и подобно фриволно поведение хич не й отива, коментират присъствали на пиянската оргия.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Танцуващо мече побърка интернет
Макрон препоръча нашето море като една от своите топ дестинации
Мумио помага за много проблеми
На 50 години Росица Пейчева стана майка за трети път
В кухнята на България се търсят връзките с нашите съседи. Салатат...
Тони Стораро получи признание от Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).