Гардове дебнат зрители

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:45 / 03.11.2023
664
Гардове дебнат зрителите да не правят снимки от аплаузите по време на последното представление на Камен Донев в зала 1 на НДК, ожали се в социалните мрежи пострадал от "звездните" мерки.

Това се е случило в края на спектакъла "Лекция №3 за силата на словото“.

Заслепяване

"Много хора започнахме да снимаме, за да направим част от това вълнение, случило се на 1 ноември - Деня на будителите и нашите приятели тук. За мен това е даже безплатна реклама на спектакъла.

И в този момент един едър, после видях, че просто е дебел с обръсната глава, започна да ме заслепява и да насочва лазер към телефона ми. Затова накрая видеото прекъсва. Това действие последва още много пъти към различни хора от публиката, които просто се радваха и искаха да заснемат последните акорди от нещо, за което са си платили.

Ние не сме престъпници, разказва Гриша Табаков. Той уточнява, че не е снимал части от спектакъла, а само биса, когато цялата зала е станала на крака.

Накрая от жена от НДК разбрал, че момчетата са от екипа на актьора. "Камене, Камене, от какво се притесняваш? От любовта на публиката или че някой ще ти открадне сцени от спектакъла, че си довел тези здрави момчета без души, но явно добре платени от теб, да те пазят и да се държат като надзиратели с тези, които са платили по 60 лева и повече, за да те гледат“, пише Табаков.

На думи - едно, на дела - друго

"Телеграф“ потърси самия актьор за разясняване на неприятната ситуация. "Не искам да коментирам, не давам интервюта“, отсече Донев.

След като му предложихме да се запознае с пълния текст на личното мнение, той бе категоричен: "Не ме интересува“.

Иначе същият Гриша Табаков пише отзив от видяното: "Прекрасен спектакъл на Камен Донев в зала 1 на НДК. Три часа човекът пя, игра от сърце и танцува без умора.

Прокламираше за добротата, прошката, образованието и набиване на своите ученици на сцената и учеше публиката, че яките момчета от фитнесите са наблегнали повече на външността си, но е нужна и душа.

Силата не била в мускулите, а това да обичаш, да си честен, да уважаваш жената до себе си, близките... И му повярваш, че този наистина е учителят, който може би всеки народ иска да има.

"Лекцията" свърши, публиката стана на крака, от сцената запяха "Върви, народе възродени" в модерен вариант. Публиката запя с оркестъра, Камен Донев и останалите артисти“.

"Аз съм му почитателка, но явно жаждата от пари или криворазбрани авторски права са по-силни ... На толкова представления на световни звезди съм била, подобно нещо не се е случвало", коментира и Славица Добрева под поста на Табаков.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5603):
31.05.2024 Той е любовта на живота й, а след трагичната му смърт тя обръща света на модата завинаги
31.05.2024 Тръмп поиска спиране на филм с Мария Бакалова
31.05.2024 Прекрасна е по бански дори на 65
31.05.2024 Всички са шокирани от тази снимка на княгиня Калина
31.05.2024 Вижте кадри от бляскавата сватба на дъщерята на Цеца Величкович
31.05.2024 Българин гостува в дома на Филип Плейн
Още новини от Любопитни новини:
Коментар за гафа на Цветанка Ризова: Корпоративните шефове ще тър...
Българин гостува в дома на Филип Плейн
Всички са шокирани от тази снимка на княгиня Калина
Роби и Дара Екимова с хитов дует
Пак осъдиха Мадона, концертите й били прекалено сексуални
Трудно начало на юни за четири зодии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).