Гарсониера с лята мивка и балатум за "скромните" 400 лв.! Как да устоиш на подобна оферта?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:12 / 26.01.2023
1260
Собственик на гарсониера в жк. "Славейков“ в Бургас счупи тъпомера и разби на пух и прах всякакви стереотипи в имотния пазар.

Пусна жилище под наем за 400 лв. със соц обзавеждане – лята мивка, балатум и емблематичния за миналия век оранжев губер, който беше лукс за нашите баби и дядовци.

Постът в социалните мрежи, въпреки че е от брокерска агенция, взриви пространството и от няколко дена събира цветущи коментари.

В обявата е посочено, че жилището се намира на 2 етаж, в саниран блок, близо до парка. Сградата разполагала с асансьор, а апартаментът се отоплявал на ток – с климатик.

"Обзавеждане: напълно обзаведен в саниран блок, разпределение: хол със спалня, кухня, тераса, баня с тоалетна; квадратура: 50кв.м“, пише още към обявата.

Фейсбук критиците веднага погнаха собственика и дори го упрекнаха, че иска много "нисък наем“. Други пък го посъветваха да не изхвърля старото обзавеждане, защото така ще го окепази и "миризмата на пръст“ ще бъде унищожена, пише Флагман.

"Кошмар! Къщата на ужасите!“, "Обзавеждане от преди 45 год.“, "Може да е с балатум, ама поне е с шарка на ламинат“, "Защо с чама, шперплат ламперийката и оранжевия губер?!?

Защо, защо???“, "Като гледам обзавеждането, обявата явно е от 1975 година“, "Свободна след няколко дни, защото бабата я опяват още в другата стая“, грубо се шегуват потребители.

Как да устоите на тази оферта?!

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).