Гаврата с монахините и свещениците става хит в дискотеките

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (23)
09:22 / 17.02.2015
1118
Гаврата с монахини и духовни лица в дискотеките набира все по-голяма популярност, пише "Телеграф". Повод за констатацията е снимка, разпространена във Фейсбук, на която в чалга заведение дегизирани като монахини танцьорки "чакат своя поп да ги прекади".

Тя предизвика бурна реакция и беше изтрита от социалната мрежа. Според запознати, сценката се разиграла в пловдивска дискотека. Тя, обаче, често може да се види из дискотеки в цялата страна. Стана модерно танцьорките по заведенията да се обличат като монахини, понякога придружавани от свещеници и монаси, като всички приличат по-скоро на излезли от порно филм.

В родния шоубизнес има и отчетливи провокации. Една от тях е Николета Лозанова, която бе направена на монахиня във видеоклипа на фолкопевеца Жоро "Твоето обичане". Кадрите, в които плеймейтката позира като монахиня, се превърнаха в тема за дискусия и мнозина упрекнаха Лозанова, че е нелепо точно тя да се представя в такава светлина.

"Все пак съпругата на Валери Божинов не изпълнява нито една от божите заповеди", коментираха тогава ревностни християни.


Виж коментарите (23)
Още новини от Любопитни новини:
Край! Уволниха Андреа Банда Банда
Чудната храна, която ви помага да придобиете тен и намалява риска...
Тези хора не бива да консумират яйца
Продължава ли да има Филип Буков проблеми със сърцето?
Това е лесен и вкусен лек при простуда
Писател: България трябва да е горда, че няма да участва на извращ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).