Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Гена Трайкова най-после бременна?
Автор: Екип Burgas24.bg 17:33 / 24.11.2019Коментари (0)1254
©
Гена Трайкова се е превърнала в друг човек само за два месеца. Шефка на новините в Би Ти Ви, която винаги е била изключително дребничка и стройна, напоследък така се е закръглила, че не прилича на себе си.

Дали пък не е решила най-после да стане майка? Това се питат в нюзрума на телевизията.  

Шокиращата промяна във външния вид на бившата водеща от Би Ти Ви лъсна на снимки, правени по повод 19-ия рожден ден на новините в телевизията. По традиция екипът организира вътрешно гласуване, с което определи кои са най-добрите репортер, кореспондент, оператор, продуцент и монтажист за годината. Шефовете Венелин Петков и Гена Трайкова се снимаха с отличените с награди свои подчинени, пише "Уикенд". 

Точно тези кадри издадоха, че с Гена става нещо странно. Тя никога не е била така едра и пълна, както на въпросните снимки. Прави впечатление, че на едната от тях бившата водеща на централната новинарска емисия държи корема си точно както имат навик да го правят бременните жени. Дали наистина Трайкова е успяла да хване един от последните влакове и на своите 41 години най-после да забременее?

Това засега не може да се каже със сигурност. Но е факт, че журналистката никога досега не е имала проблеми с килограмите, а тази метаморфоза с тялото ѝ е настъпила в рамките само на два месеца.

Последното публично събитие, на което шефката на новинарите в Би Ти Ви се е появявала, беше партито по повод старта на новия тв сезон през септември.

Тогава тя бе изключително слаба и стройна, каквато зрителите я познават открай време. Правеше впечатление, че не беше сама на купона. Компания ѝ правеше непознат за широката аудитория кавалер, който изглеждаше доста по-възрастен от нея. Трайкова цяла вечер държеше чаша бяло вино и цигара. Дали обаче наистина е пиела и, ако да, в какви количества, не може да се докаже. Колкото до цигарата, много бременни жени си позволяват да пушат, въпреки че лекарите са категорични, че това е вредно за децата им. С просто око се вижда, че Гена е напълняла поне 10 килограма от септември досега.

Това не може да се разглежда като сигурен знак, че носи дете, но трудно може да се открие друга причина за толкова скоростна промяна във фигурата ѝ. Ако не е бременна, може би е на хормонална терапия, чиято вероятна цел е бъдещо зачеване на журналистката.

Говори се, че в миналото тя е била бременна от своя дългогодишен екранен партньор Венелин Петков, с когото имаше дълга връзка. Тогава обаче направила аборт. В светските среди се носят различни слухове за причините да не пожелае да роди бебето – от това, че го е махнала тайно от бащата, с което е предизвикало раздялата им, до това, че именно таткото не е искал деца, затова я е накарал да прекъсне бременността. Дали във всички тези клюки има нещо вярно, сигурно знае единствено самата Гена Трайкова.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: