Георги Мамалев разкри как Стоянка Мутафова му е помогнала в кариерата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:08 / 29.12.2023
716
"В една от първите ми роли бях келнер. Тогава сервирах на Георги Парцалев и на Стоянка Мутафова. Самата Мутафова ме предложи за ролята, защото имаше болен актьор и някой трябваше да го замести." Това разказа по време на участието си във "Вечерното шоу" Георги Мамалев.

"Стоянка Мутафова лично ме предложи за роля, когато бях на 19 години. Един от актьорите отсъстваше и някой трябваше да го замести. Тогава Мутафова каза "защо просто не вземем един студент, скоро го гледах да играе в една постановка. Ама как се казваше Георги Манолев или Мамалев."

Така и получих ролята си на келнер и във филма сервирах на Мутафова и великия Георги Парцалев. Тогава бях толкова млад и въобще не подозирах, че има каквато и да е била възможност да съм на една сцена, зад една камера, с хора от този калибър. Но ето, че се случи. Бях късметлия и то голям", разкри Мамалев.

Той сподели и каквто точно го свързва с Тодор Колев.

"Благодарение на Тодор Колев се озовах в забавния шоубизнес. Именно той ме вкара в него. Но днес вече живеем в различен свят. Сега системата е друга. Тогава всичко беше структурирано и беше по-ясно. Имаше и очертани правила, било то за добро или за лошо. Сега не е така. Младите в момента трябва да имат много късмет, а и трябва да им вдигнат паричките, защото го заслужават", смята Мамалев.

Относно "Оркестър без име" Георги Мамалев сподели:

"Това е любим на хората филм, защото знаят реплики от него и ги повтарят в ежедневието си. Бяха великолепни времена, учих се от най-добрите и съм им благодарен на всички.  На Парцалев, Колев, Коцев, Калоянчев, Мутафова, Лолова. Тогава имаше велики имена - велики актьори, режисьори и сценаристи. Сега също има, но не се оценяват като навремето".

Виж коментарите (0)

Още по темата (5430):
20.05.2024 Ергенът Виктор напусна България
20.05.2024 На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара за служителите си
20.05.2024 Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
20.05.2024 Четири жени са зарязвали Александър Сано
20.05.2024 Тя е виждала баща си един път, но ние я гледаме всяка седмица по два пъти
19.05.2024 Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен...
Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момент...
Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите ф...
ТОП 5 новини в тазседмичната класация на Або


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).