Гери Гунчева: Семейството не ми позволи да се възгордея

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:44 / 28.09.2022
964
"Един от любимите ми спортисти е Роджър Федерер. Ако някога имам възможност един въпрос само да му задам, ще съм много щастлива!" - споделя с усмивка Гери Гунчева при гостуването си в "Малки разговори", пише Ladizone.

Още много са спортните личности, които би искала да срещне и да попита нещо. Възхищава се например на Мария Шарапова, която счита за "извънземна".

Кой beauty продукт ползва абсолютно всеки ден, какво е мнението й за ботокса и защо никога не слага филтри на снимките си - гледайте във видеото. 

Скоро Гери Гунчева стана част от Спортна редакция на bTV. Още в първия й работен ден се наложило да бъде на ефир. Всичко станало изключително бързо и именно това скачане в дълбокото тя счита за вярната формула за работата. 

И двамата й родители са известни лица в това поприще и заради тях Гери израства в спортните зали. Любовта към спорта са наследили и децата й. Двамата й синове тренират футбол, но искат да продължат и с баскетбол. 

"Когато играят на компютърни игри, големият ми син се опитва да коментира мачове. Правила съм му клипчета как си говори така: "Този подава на онзи и гооол."

За Гери Гунчева и Петър Бакърджиев спортната журналистика не е работа: "Това е просто любов!" Категорична е, че не би се намесила в избора за професия на децата си, защото й е по-важно те сами да изберат. 

"Семейството не ми позволи да се възгордея"

Това споделя Гери, връщайки се към 2004 г., когато печели конкурса "Мис България". Никога не е приемала себе си като най-красивата жена в страната, но с топлота пази хубавото чувство от събитието.

Тя представя България на конкурс в Китай, където прекарва 1 месец с още около 120 момичета от различни националности. И това за нея е най-ценното, което й се случва като резултат от спечелването на титлата за красота. С някои от момичетата, които среща там, поддържа връзка и до днес.


Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Венко с първи коментар след напускането на Слави Трифонов
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).