Геро: Качването на килограмите ми дойде след тежка катастрофа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:42 / 16.02.2024
1441
Герасим Георгиев - Геро, когото съвсем скоро отново ще гледаме като водещ на шоуто "Като две капки вода" разтърси мрежата с ужасяващ разказ за катастрофа, случила се преди повече от две десетилетия, но белязала живота му завинаги. Именно нея той посочва и за причина да се изправи в битка с килограмите. Ето го и смразяващия разказ за сблъсъка с камион, който като по чудо, не е отнел живота му: 

"Качването на килограмите ми дойде след тежка катастрофа 2000 година. Станахме сутринта с родителите ми и към 8 тръгнахме към Шипка. Ръмеше много леко. Качихме се и спускаме към Казанлък и на един десен завой виждам камион в моето платно. Той в последният момент се дръпна, аз ударих спирачки и колата стана като шейна и се ударих челно в него.

"Това, което го дават по филмите, че животът ти минава като на лента за част от секундата, е вярно", разказва актьорът. 

"В първия момент си помислих, че съм си размазал лицето, виждах размазано. Двигателят почти беше в купето, цялата предница беше смачкана. Гледам шофьора на камиона идва към мен и си викам:

"Сега трябва да се бия и с тоя", а той попита дали съм жив. Бърза помощ дойде от Казанлък, търсиха къде е трупът, като видяха колата. Викам им "аз съм шофьорът на колата". Лежах три дни в болницата в Казанлък. Заведоха ме да ми леят куршум", разказва още Геро.

Актьорът споделя, че както при много хора, преживели подобни сблъсъци на пътя, той също е изпитал огромен страх да седне отново на шофьорското място. Затова и след като се възстановил не само че е шофирал отново, но и минал три пъти през същото място, за да преодолее страха си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5433):
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка?
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
20.05.2024 Весела Лечева празнува днес
20.05.2024 Ергенът Виктор напусна България
20.05.2024 На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара за служителите си
20.05.2024 Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Още новини от Любопитни новини:
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...
Четири жени са зарязвали Александър Сано
Днес черпят жени с красиви имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).