Геро в жестока война с бившия си шеф

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:18 / 16.12.2019
1197
В жестока война с бившия си шеф е влязъл актьорът Герасим Георгиев-Геро. Той не обелва и думичка на директора на Младежкия театър в София – Владимир Люцканов, при когото години наред работеше. Заради тази вражда се наложило да си търси нова работа и да изостави една от любимите си роли – на Бай Ганьо.

Войната между актьора и режисьора, набрал популярност по времето на соца като Бате Влади от детското предаване "Измислици-премислици", започнала преди повече от 3 години. И досега в артистичните среди не са наясно точно какво е предизвикало проблемите между двамата, тъй като Геро бил един от най-харесването актьори в трупата на Младежкия и привличал най-голяма публика.

Един ден обаче се оказало, че с шефа не могат да се гледат и звездата подал молба за напускане. Това станало малко след като с режисьорката Бина Харамалпиева направили представлението "Бай Ганьо". То моментално се превърнало в хит в театъра и никой не очаквал, че звездата ще хвърли оставка броени месеци след премиерата. Геро обаче обърнал гръб и на ролята, и на театъра, който му давал хляб много преди телевизията да го превърне в звезда, пише "Уикенд". 

Говори се, че Бате Влади не гледал с добро око на комерсиалните изяви на своя подчинен в тв предавания. "При мен няма място за хора, които се занимават с халтура!", крещял той в гримьорните на Младежкия театър. Геро обаче не се съобразил с неговото мнение и продължил да работи при Маги Халваджиян, от когото печели в пъти повече в сравнение със заплатата си в театъра.

Люцканов решил да отвърне на удара и обявил, че няма да се съобразява със страничните ангажименти на своя подчинен. Той започнал да саботира телевизионните изяви на Герасим, като планирал представленията му точно в дните, за които знаел, че трябва да е на снимки. Накрая двамата се изпокарали и актьорът огорчен напуснал трупата. Към днешна дата звездата е на щат в Малък градски театър "Зад канала", където няма никакви проблеми с участията си в тв предавания. В Младежкия пък са решили да правят нова версия на "Бай Ганьо". Този път за ролята е поканен актьорът Николай Урумов.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).