Годжи става конкурент на Слави Трифонов!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:01 / 20.02.2020
3253
Музикантът Годжи става конкурент на Слави Трифонов. Шоуменът си откри собствена продуцентска компания, с която ще менажира млади артисти и ще развива кариерите им. Наскоро Георги Милчев е регистрирал фирмата под името "Арт Инфлуенс", а предмет на дейност са всички услуги, свързани с продуциране на млади изпълнители.

Самият музикант има немалък опит в тази област, тъй като през годините неведнъж е помагал на Слави и е сътрудничил на много свои колеги да пробият на сцената. Всичко до този момент се е случвало под строгия надзор на Слави, който винаги е имал последен думата. Дългият управлява собствена продуцентска компания, но покрай телевизията вече не му остава много време да се занимава с този свой бизнес.

Годжи от своя страна досега не е имал възможност сам да развие подобна дейност и затова е решил сега да сбъдне мечтата си. И въпреки че се смята, че той ще е двигателят на компанията, повече от 90% се управляват от приятелката му Надежда, която наскоро го дари с дъщеричка. Разпределението на парите не е случайно — музикантът е затънал в кредити за стотици хиляди левове заради неуспешни бизнес начинания.

Под запор е не само огромният му апартамент в София, но и къща в родния му Криводол. След отказа му да си плаща вноските имуществото му е запорирано от банката, а певецът се издържа само от участия и от заплатата при Слави, пише "България Днес". За да не сполети същата участ и приходите от новата му компания, по-голяма част от сумите отива при Надя. Така рискът заработеното да попадне в ръцете на кредиторите на Годжи е минимален.

Самата годеница на Годжи отдавна върти собствен бизнес и то успешно. Тя има биомагазин за храни в центъра на София и печели доста добре. Надя няма заеми и дългове, за разлика от половинката си и магазинът й реализира успешни печалби. Така че без проблем може да издържа прочутия си съпруг, ако й се наложи

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).