Големи изненади в предпоследния епизод от кастингите в "Гласът на България"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
23:02 / 07.10.2022
679
Детска учителка, футболен хулиган, оперна певица-татуист и още невероятни и гласовити ентусиасти ще направят първа крачка към титлата "Гласът на България“ и наградата от 50 хиляди лева в новия епизод на обичаното музикално шоу по bTV в неделя от 20:00 часа. В предпоследния епизод от кастингите на тъмно на сцената ще звучат едни от най-големите хитове на Глория, U2, Oasis, Billie Eilish, Etta James, Александър Петрунов и "Сребърните гривни“, D2 и още много прекрасна музика от световна класа.

И тази неделя няма да липсват "блокирани“ и изненадани треньори, но приятните емоции ще са много повече – и за тях и за всички пред екраните. А щом треньорите са доволни и щастливи, значи и участниците ще се радват на достатъчно обърнати столове. Всеки от треньорите –  DARA, Галена, Любо Киров и Иван Лечев, ще се похвали с гласовете, които си е подбрал досега и ще подчертае, че неговият отбор е най-силен, ярък и неповторим. Кой от тях обаче ще се окаже прав и с най-точен нюх за победа ще стане ясно в предстоящите, все по-интересни етапи на шоуто.

Участник от най-голямото музикално риалити в съседна Сърбия и от отбора на Цеца Величкович, ще стъпи в "Гласът на България“ с надеждата да повтори успеха си и да обърне с гласа си стола на Галена. DARA пък ще бъде впечатлена от чужденец с уникален тембър, без да подозира за тежката съдба и силна воля, която го е довела дотук. Иван Лечев ще се смае от уникалнa оперна версия на една от най-големите класики в народната ни музика, а Любо Киров ще разпознае и похвали звученето на новия вокалист на D2.

Известен хит на Глория ще изпълни голяма нейна почитателка, която мечтае за звездна слава. Песента ще предизвика силни емоции и страхотни думи по адрес на Глория от страна на Галена, която ще изпее любимото си нейно парче.

В епизода, на сцената ще се качи и един много специален гост - първата учителка по солфеж на един от треньорите като изненада за него.

От началото на новия сезон на "Гласът на България“ в световната седмична класация The Best of The Voice в YouTube до този момент попаднаха четирима родни участници – Борис Лапшов, Силви Филип, Калоян Николов и Елизабет Захариева. Дали и кой oт участниците oт новия епизод в неделя oт 20:00 ч. по bTV ще заслужи с изпълнението си място в нея ще стане ясно следващата седмица.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).