Голям хит са широките рокли, но дантелата остава "най-добрата приятелка" на дамите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:45 / 16.07.2023
783
Модните тенденции през този сезон изпъкват с оригинален дизайн, закачлива нотка и елементи, създаващи усещане за жена. Това лято дамите ще имат възможността не само да трансформират стила си, но и да се впуснат в дълбочината на пастелните или пъстри нюанси, ефирните форми, както и техния вечен контраст, а именно вталените модели, придаващи доза сексапил на онези, които са твърдо решени да завладеят подиума, офиса или дори улицата с външния си вид.

Повод

Юли, август и септември са предпочитаните месеци за официални събития – сватби, кръщенета и пр. Това е една от причините елегантните колекции да заемат водещо място на витрините. Добрата новина е, че в това направление извивките не са от значение, тъй като разкроените рокли ще триумфират. Акцент при тях ще бъдат декорации предимно в горната част, независимо дали тя е бюстие, застъпващи се или разположени в две противоположни страни ленти, или тънки презрамки. Обикновено дизайнерите използват мъниста, пайети или имитация на скъпоценни камъни, които отразяват светлината. Дължината е до коляното и нито сантиметър по-къса. По отношение на палитрата използвайте ярки цветове. И без друго основата има ключова роля. Бижутата и изобщо аксесоарите - чанта, шапка и т.н., имат единствено допълнителна функция, пише "Телеграф".

Дантелата е “най-добра приятелка" на десетки жени и определено през годините дружбата им се засилва. При този тип на мода са по-късите дължини, разбира се, съобразени с повода, дългите широки ръкави и затвореното деколте. В много случаи тоалетите напълно задоволяват представите за “уоу визия".

Офис предложенията имат строга форма, отново разкрояваща се в долната си част. Роклите са премерени и не изпъкват с дързост. Обикновено аксесоарите имат ключова роля – марков колан или чанта, особено в комплект, са очаквано добра комбинация, която ще провокира ласкави коментари както от представителки на същия пол, така и от силния отбор.

Търсене

Ежедневните рокли са свободни, осигуряват комфорт и неслучайно се изкупуват като топъл хляб. На точки, в различни шарки, каре или райе - те предлагат контраст, който купувачите търсят за лятото. Така визията се разчупва, а съчетанията с кецове са по-скоро в крак с новостите, отколкото липса на идея. Жените, които спортуват цяла зима, нямат търпение да разходят страхотните си тела, затова те искат прилепнали тоалети, силно очертаващи извивките им, както и по-разголени такива. Палитрата включва жълто, оранжево, червено, синьо, лилаво, зелено и всичко, което въображението ви успее да нарисува.

Смята се, че най-подходящи са изработките от памук, както и от лен. Естествените и екологично чисти материали са една от примамките в модерното общество, което не прави компромис при избора си. Известен факт е, че тези дрехи създават невероятно усещане за комфорт и лукс заради дишащата материя, която не задържа бактерии и причиняващи замърсяване вещества.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Превръщането на всички кръвни групи в нулева
Двата острова, които са само на 4,8 км един от друг, но в същото ...
Нидал Алгафари с ударни думи за жена си: Преди да се запознаем, м...
Кръстю Лафазанов с емоционална изповед за покойната си съпруга
Този витамин се съдържа в месото, жълтъците и някои ядки, но при ...
Една от най-сексапилните ни журналистки показа родителите си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).