Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голяма печалба за една зодия днес
Автор: Екип Burgas24.bg 09:03 / 06.10.2020Коментари (0)1515
©
Дневен хороскоп за вторник, 6.10, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Днес си позволете промени и успешно завършване на започнатата работа. Ще имате неочаквани успехи, ако работите в сферата на търговията, но внимавайте с разходите, замаяни от големите приходи. Личните ви проблеми могат да попречат на професионалните ви успехи, ако сте разсеяни. Проведете важните си делови разговори. Когато се приберете изяснете отношенията с интимния си партньор и се подчинете на правилата, които ви налага, ако не са в противоречие на вашия морален кодекс.

ТЕЛЕЦ

Пазете се да не останете излъгани от деловите си партньори, особено ако скоро сте подписали договор за съдружие. Отложете големите разходи, въпреки че приходите днес ще ви възвърнат доброто настроение. Деловите срещи провеждайте предпазливо. Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

В този ден сте сговорчиви и готови на компромиси, дори и във ваша вреда, но това ви се случва често. Ще срещнете нови делови партньори. Преценявайте новите си познати добре, за да не се разочаровате. Деловите срещи няма да бъдат успешни. Не проявявайте претенции, които не са във ваша полза. Бъдете отговорни към семейните си задължения, мили жени, не бягайте от отговорностите си и не се опитвайте да ги прехвърлите на близките си. Оставете се във властта на чувствата.

РАК

Завършете започнатото и няма да усетите трудностите породени от странични фактори. Направете оценка на работата си, като сте честни пред себе си. Общуването с колегите ви е хармонично. Покупката на имот място е успешна, дори и ако теглите кредит, но днес проведете предварителните разговори без да капарирате покупката. Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимния партньор, дори и ако не сте семейни, а само сериозно обвързани, но имате намерение да сключвате брак.

ЛЪВ

Налага се да се включите в съвместна работа с вашите колеги, но с предпазливост. Ще успявате, ако се занимавате с търговия. Появата на нови идеи ви позволява да разкриете нови източници за осигуряване на доходи. Вашата мнителност е причината за необмислените ви постъпки. На работното място не са изключени проблеми. В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство. Този факт ви депресира, но преценете дали не носите и вие вина, скъпи жени, ако сте семейни.

ДЕВА

В този ден сте необщителни и затворени в себе си, въпреки че сте заети с отговорна задача, която изисква да обсъждате нейното изпълнение. Анализирайте грешките си и се издигнете на ново стъпало в кариерата си. Не се колебайте и се възползвайте от веши неизявени качества. Финансовото ви положение се стабилизира. Поискали сте среща с ваша стара интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят.

ВЕЗНИ

 

Ще научите, че сделка с ваши делови партньори ще ви донесе успех и добра печалба. Благоприятни са творческите срещи и обмяна на опит. Вместо да сте необщителни и мълчаливи, постигнете успех в професионален план. Помислете какво да направите, за да разтопите ледовете в отношенията на работното си място. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящия партньор, а това може да се случи днес. Семейните са склонни на изневери.

СКОРПИОН

Ще разкриете причината за завистта на вашите колеги, породена от вашия интелект и професионални умения. Стабилизирайте позициите си. Проведете разговорите. Подложете на обсъждане и разрешаване съдебни спорове. Завършете вече започната работа и вземете важни решения свързани с вашето бъдеще. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост. Сексуалните ви отношения се нормализират.

СТРЕЛЕЦ

Работете упорито, защото е време да се заемете с обмислените начинания и да не го пропилявате в ненужни разговори. Не губете реалната представа за възможностите си. Ще осъществите плановете си въпреки трудностите. Внимателните действия ще ви помогнат да не допуснете сериозни грешки. Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения, които са напрегнати, но на път да се оправят. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни.

КОЗИРОГ

Напрегнати и нервни сте, но очаквайте провеждането на успешни делови разговори и не губете чувството си за реалност. Денят е идеален за работа с вашите партньори. Ако решите веднага да инвестирате получените пари са възможни загуби, заради непреценен риск. Заслепени от чувствата си не сте подозирали, че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете, но той не вреди на отношенията ви. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията.

ВОДОЛЕЙ

Продължавате да се занимавате със започнатото, но междувременно ще усетите напрежение между вашите колеги. Недоволство им е породено от развитието на плановете ви. Ще направите грешка, ако решите да променяте работата си и проявите неблагоразумието да проведете важните си разговори в този ден. Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования, ако не сте тактични и подценявате позволените граници на вашите претенции.

РИБИ

За пореден път сте изкушени без обмисляне да поставите ново начало. Трудностите ще блокират пътя ви, но за ваша радост ви носят полза. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Тактът в създадените отношения позволява да изгладите възникналите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта. Романтичните запознанства и всички запознанства днес няма да ви донесат очакваното щастие, особено ако са случайни или нагласени от ваши приятели или роднини.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: