Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голяма промяна очаква една зодия
Автор: Екип Burgas24.bg 08:45 / 08.06.2021Коментари (0)2749
©
Дневен хороскоп за 08.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Успехът е с вас, ако провеждате внимателно разговорите и делови срещи и създадете нови взаимоотношения, но бъдете внимателни, защото Меркурий продължава да е ретрограден. Очаквайте предварително планирани промени в професионалния ви път. Не позволявайте на колеги да ви занимават с проблеми извън професионалните ви задължения. Възможно е ново романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията ще са неприятни. Намерете верният път към сърцата на любимите си хора, ако искате да изживеете и тази вечер приятни сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Предпазвайте се от неподходящи контакти във времето на ретрограден Меркурий. Въздържайте се от взимане на важни решения и от активни действия, свързани с професионалната ви реализация, ако не сте готови за промяна. Не разчитайте на партньорите си и не очаквайте помощ от колегите си, за да не навредите на работата си и да избегнете ненужни проблеми. В личен план не очаквайте спокойствие, защото ще създадете конфликт с необмислени приказки и хвалби за флиртове и изневери. Постарайте се да разберете, че интимната ви половинка се бори за вас, но дълбоко в душата си воюва и със себе си и няма желание за сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Въпреки трудностите  сте изпълнени с желание за работа. Ще изживеете неочаквани положителни промени. Ако си мечтаете за собствен бизнес обмислете кога да поставите неговото начало, но и днес или до края на седмицата, заради ретроградното движение на Меркурий. Във ваша полза е да обърнете внимание на новите изгодни делови предложения и да извлечете максимална полза от тях. Пазете се от проблеми у дома. Отношенията в семейството са хармонични. Не налагайте мнението си. Отидете на ресторант и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията. 

РАК

Не се опитвайте да търсите подкрепа от страна на деловите си партньорите си и не очаквайте помощ. Промените са причина да сте прекалено раздразнителни и агресивни. Намесата и съветите на колегите ви са добронамерени, защото искат да ви помогнат. При необходимост осъществете пътуване. Разчитайте повече на интуицията си, а и Меркурий е ретрограден. На несемейните Съдбата поднася шанс за романтично запознанство, но след това дълго ще доказват сериозността на своите намерения. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

ЛЪВ

Днес не се изкушавайте от начинания. Постарайте се да изясните бързо възникналите недоразумения с колегите си, за да не ги пренесете вечерта в дома си. Бизнесмените са готови да подготвят за подпис договори, но не са предвидили клопките, неупоменати в клаузите, които им вредят, особено при ретроградния Меркурий. Предпазвайте се от финансови загуби. Личните отношения са затруднени. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанието си за кратко пътуване със семейството. Сексуалните удоволствия ще ви доставят със сигурност взаимна наслада, но заради разправията може и да ви се разминат.

ДЕВА

Известие ще  стане причина за големи промени не само в личния живот, а и на работното място. Не пропускайте да използвате добрия си шанс, защото скоро може да не ви споходи. Здравият разум и добре обмислените действия ще ви предпазят от сериозни грешки при ретроградния Меркурий. Проблемите следобед са свързани с успехите ви и с повече предпазливост. Вечерта организирайте приятно гостуване или пътувайте с близките си, за да се разтоварите. Постарайте се повярвате в чувствата на партньорите си. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания. 

ВЕЗНИ

Необходими са ви много усилия, за да се справите с работата си и да отхвърлите неотложните задачи въпреки ретроградното движение на Меркурий. Не се предвиждат финансови постъпления. Очаквайте предложения, водещи до подобряване на материалното състояние. При необходимост потърсете помощта на колегите си, но само ако сте убедени, че сами няма как да се справите с трудностите. Жените  да очакват нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните да не изневеряват. Желанието да изживеете сексуални наслади с друг партньор, днес ще е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор. 

СКОРПИОН

Подобрете с перфектната си работа вашето материално състояние, след като имате тази възможност. Не предприемайте промяна на работното място. Бъдете внимателни и търпеливи при ретроградния Меркурий. По-добре се постарайте да прецените всички положителни и отрицателни качества на деловите си партньори. Така няма да съжалявате за сключените договори, защото може да ви изненадат загуби. Отидете на гости или си поканете приятели у дома. Самотните ще получат признание и ще се радват на успех в личния живот. Вечерта сте уморени. Искате да да избегнете секса, но той ще ви разтовари от напрежението и умората. 

СТРЕЛЕЦ

Вземете важни решения, но разчитайте на разума си. Работете активно и обмислете новите делови предложения, без да давате знак, че сте впечатлени от тях, за да не ви спестят нещо важно и да сгрешите при забраните на ретроградния Меркурий. Обърнете внимание на новите изгодни инвестиции, без да давате положителен отговор в същия ден. Предпазвайте се от прибързаност и необмислени действия. Чувствата ви са споделени и хармонични. Бъдете внимателни и не се поддавайте на авантюри, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Няма как да сте щастливи в леглото и да си доставите сексуални удоволствия, ако непрекъснато проявявате претенции към партньорите си. 

КОЗИРОГ

Въпреки ретроградния Меркурий постигате мечтаните професионални успехи. Бъдете търпеливи, за да се справите с поставените ви задачи. Постарайте се да вникнете в заниманията си на работното място. Проведените делови разговори са успешни. Отговорното отношение към работата ви ще помогне да се справите с начинанията. Колегите ви са на ваша страна и ще ви подкрепят. Личните ви отношения могат да се нормализират. Интимната ви половинка се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори

ВОДОЛЕЙ

Днес сте чувствителни, нерешителни и изпълнени със съмнения. Причината е породена от разочарованието, което изживявате заради  нежелание на вашите колеги да приемат сериозно идеите ви, с което ви обиждат. Предадени сте от хора, на които сте имали пълно доверие. Не е във ваша полза да се занимавате с търговия или финансови сделки, защото, ако разчитате на късмета си, ще загубите при ретроградния Меркурий. Радвате се на стабилност в семейния живот и хармония в отношенията. От вас зависи да ги съхраните. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачната си половинка или любимите си хора. Сексът ще ви се отрази добре. 

РИБИ

Поставете успешно начало на важни делови разговори. Не отказвайте срещи с нови делови партньори. Ще получите нови предложения за съвместен бизнес. Блазнят ви, но бъдете внимателни, защото Меркурий е все още ретрограден и налага забрани за рисковани и необмислени действия. Съдбата ви дава шанс да намерите изчезнали вещи и пари, а също да се срещнете с делови партньори. Въпреки вашето добро желание да се справите с трудностите в личния ви живот, които сте предизвикали сами сте обзети от нервност. Вашата брачна половинка е разочарована от поведението ви и ще ви накаже с отдалечаване и липса на сексуални удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: