Голяма промяна за каналите на FOX

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:19 / 02.10.2023
403
С настъпването на октомври приветстваме и една звездна промяна. Съзвездието от канали STAR Channel, STAR Life и STAR Crime вече е в България и ще озарява домовете на зрителите с новата си поразителна визуална идентичност. Любителите на първокласно съдържание ще могат да се насладят на часове с любимите си поредици и на редица вълнуващи премиери.

STAR Channel продължава да бъде мястото за дръзко забавление, чиято мисия е да предлага на феновете най-добрите екшън, драма и комедийни сериали от водещите студиа. Зрителите ще могат да следят историите, които познават и обичат, със заглавия като "Семейство Симпсън“, "Касъл“ и "Кости“, както и да се насладят на изключително вълнуващи премиери за канала като хитовия комедиен сериал "Убийства в сградата“ с участието на Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес, приключенската екшън поредица "Истински лъжи“, модерен прочит на филма със същото заглавие, и полицейската драма "Внимание: Отдел "Издирване“ наред с много други.

Предстоят и пет поредни недели, изпълнени със супергеройски приключения, с Марвел киновечери по STAR Channel.

STAR Life ще продължава да предлага на зрителите свежо развлекателно съдържание и да бъде техният прозорец към най-актуалните романтични, драматични и драматично-комедийни заглавия. Заедно с промяната в облика си каналът ще донесе на феновете и порой от звезди с премиерни сериали като "Гаслит“ с участието на Джулия Робъртс и Шон Пен и "Малки пожари навсякъде“ с Кери Уошингтън и Рийз Уидърспун в главните роли. Зрителите ще имат възможността да прекарат часове и с любими герои като дамите от Уистерия Лейн, добре познати от емблематичната за канала поредица "Отчаяни съпруги“, както и с професионалистите от "Анатомията на Грей“.

STAR Crime ще остане верен на традицията да заинтригува любителите на заплетените разследвания със своята програма, изпълнена с остроумно криминално съдържание от най-висок клас. Заедно с ребранда на канала ни очакват и премиерите на поредици като "Уил Трент“ и "Убийства отвъд рая“.

Зрителите ще открият тези и още заглавия от любимото си развлекателно съдържание по STAR Channel, STAR Life и STAR Crime от октомври на същите позиции в електронния програмен гид (EPG) на каналите.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5425):
19.05.2024 Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
19.05.2024 Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен откъм премиерни филми на големия екран
19.05.2024 Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момента 
19.05.2024 Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите филми
19.05.2024 Крал Чарлз III уважи световноизвестния ни цигулар Васко Василев, двамата разговаряха в Лондон
19.05.2024 Участничка от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инцидент, възстанови се като по чудо
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен...
Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момент...
Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите ф...
ТОП 5 новини в тазседмичната класация на Або


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).