Голяма звезда от "Игра на тронове" идва в България 

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:26 / 24.03.2023
1199
Жрецът на Многоликия бог в култовата сага на HBO "Игра на тронове“, изигран от Том Влашиха, идва у нас. 

Феновете ще го видят на живо в рамките на тазгодишното издание на фестивала "Анивенчър Комик Кон“. Той ще се проведе на 8 и 9 юли. 

На родна земя ще видим и актьорът Виктор Доробанту, стоящ зад атрактивния образ на "Нещото“, който служи вярно като помощник на семейство Адамс в хитовия сериал на Netflix - "Уендзи“.

Затвор

Героят на Том Влашиха се превърна в един от любимите герои на милионите фенове на поредицата. През юли германският актьор ще пристигне в София за второто си участие в "Анивенчър“, където посетителите ще имат възможността не само да го видят и да получат автограф, но и да разберат повече за мистерията зад образите на Жакен Х‘Гар и на Енцо (Дмитрий Антонов) в сериала "Странни неща“. В четвъртия сезон Том Влашиха се превъплъщава в съветски надзирател в затвор, разположен във военно съоръжение в Камчатка – персонаж, който бързо го превърна в популярен нов герой, а сезонът с негово участие счупи рекорда за премиерен уикенд в историята на Netflix с повече от 287 милиона часа гледаемост. 

Костюм

Вторият обявен гост - Виктор Доробанту, e важна част от най-актуалния сериал в момента. Под ръководството на великия Тим Бъртън "Уендзи“ е поредицата, която успя да надмине предишния рекорд на "Странни неща“ и зае първо място в най-популярните англоезични сериали с невероятните 341,2 млн. часа гледаемост още след първата си премиерна седмица през ноември. Най-близкият приятел на главната героиня Уенсди (Джена Ортега), дъщерята на Мортиша и Гомез Адамс, е емблематичната ръка, известна като "Нещото“. За изненада на всички фенове тя не е анимационно творение или компютърно генериран образ. Зад образа на ръката всъщност стои румънският магьосник Виктор Доробанту, разкават от Телеграф. Често той прекарва часове в подготовка и напасване към всевъзможни позиции на снимачната площадка – с главата надолу, под пода, дори скрит в стените, а за самите сцени носи специален син костюм, който помага на екипа да обработва образа впоследствие. Атрактивният процес по създаването на образа на "Нещото“ се превърна в сензация в интернет пространството, а срещата на Виктор Доробанту с феновете несъмнено ще е интригуваща част от фестивала.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Голямата любов на Камен Воденичаров се завърна
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).