Гришо и Мадалина се отдадоха на романтика в града на любовта

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:16 / 07.09.2023
632
Григор Димитров и приятелката му Мадалина Геня блестят в града на любовта Венеция. Българската тенис звезда се присъедини към гаджето си, което е в Италия от повече от седмица. Там Мадалина участва в събития, свързани с известния местен кинофестивал. Нейният любим Гришо се върна в Европа, след като отпадна в третия кръг на US Open в Ню Йорк. Там Димитров се представи добре, но получи контузия и загуби от Александър Зверев.

Сега Гришо се наслаждава на романтика във Венеция. Двамата с Мадалина обикалят най-луксозните ресторанти в града и се глезят подобаващо. Румънката излезе със стилна черна вечерна рокля, а Григор се превъплъти в ролята на неин фотограф. Тенис звездата също е изключително елегантен с дизайнерския си костюм.

Двойката бе поканена на част от официалните събития, свързани с кинофестивала във Венеция. Както е известно, Мадалина се изявява като актриса и има роли в немалко филми. Най-известното й превъплъщение е като френската легенда София Лорен в хитовата лента "Домът на Гучи". Във Венеция румънката има и много ангажименти като модел на бельо. Двамата с Григор бяха посрещнати в един от ресторантите с червени рози, а мястото беше запазено специално за тях. Заедно с двойката е известният организатор на събития и приятел на румънката Стефано Париги. 

Григор и Мади не пропуснаха да се насладят и на романтиката във Венеция. Вечерта влюбените се качиха на лодка и се разходиха из прочутите канали на града. През последните седмици тенисистът и моделът не се бяха появявали публично заедно, което породи слухове за разрив в отношенията.

 

Румънката не пътува заедно с Григор за турнирите в САЩ, където световният №19 в тениса бе подкрепян от майка си Мария. Преди това в началото на август двамата отбелязаха рождения ден на Мадалина.

"Трябва да благодаря на това абсурдно красиво, невероятно човешко същество Григор Димитров, че пътува с мен, а също и за разбирането, че трябва да жертвам много от времето ни заедно, за да бъда пред компютъра почти денонощно през последните няколко месеца", каза тогава Мадалина за любимия си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5432):
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
20.05.2024 Весела Лечева празнува днес
20.05.2024 Ергенът Виктор напусна България
20.05.2024 На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара за служителите си
20.05.2024 Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
20.05.2024 Четири жени са зарязвали Александър Сано
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен...
Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момент...
Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите ф...
ТОП 5 новини в тазседмичната класация на Або


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).