Гръм в Рая: Гущерови спят в отделни спални

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:34 / 19.12.2022
616
Преди по-малко от месец Светлана Гущерова отвори портите на дома си, за да покаже къщата с мъжа им Християн. В предаването на Алекс Сърчаджиева "Истински истории" бившата еротична моделка разкри, че мъжът й е много набожен и всяка вечер се моли на иконите си, които са поставени до леглото му, както и ги целува многократно преди сън. Блондинката пропусна да каже, че много често съпрузите не нощуват в едно легло, защото закръгленият бизнесмен се нуждаел от уединение и лично пространство, научи "Уикенд". 

"Всички от близкото им обкръжение знаят, че не спят в една стая. Кого се опитват да лъжат със захаросания си брак? Възможно е и да им е тясно в едно легло, въпреки че Светла тежи 40 кг, все пак трябва да има място и "мечо" да се премята през нощта" – коментираха близки до семейството.

Не е ясна истинската причина за желанието на Хриси да не нощува до любимата си. Блондинката не става нощно време, за да храни бебето си КиВи, защото тази грижа е поверена на майката на Светла – Кунка. Тя се грижи за трите си внучета, както и бодигардовете на семейството, които са натоварени със задачата да тичат по хлапетата, когато семейството излезе на разхода из някой столичен мол.

"Може някоя ясновидка или астроложка да е посъветвала Гущерови да спят в отделни легла, за да имат здрав брак" – смеят се в социалните мрежи хора, запознати с манията на бившата плеймейтка по астрологията. Блондинката се съветва с цели 4 гадателки, които диктуват събитията и плановете на семейството. Животът на милионерската съпруга е строго подчинен на астрологията в последните няколко години. Самата тя няколко пъти е споделяла в медийните си изяви, че не предприема нито една важна крачка, преди да се е консултирала с астролог. Дори е забременяла според звездобройците, както и е родила трите си деца с предварително направени хороскопи. Светлана е лежала на операционната маса в продължение на над 2 часа, чакайки да дойде подходящият според звездите час за поява на бебето, всичко това с риск за живота и на детето, и нейния собствен...

Бившата любовница на Георги Иванов – Гонзо ползвала услугите и на общо 4 специалистки в тази област и вече била толкова навътре с материята, че току виж съвсем скоро и самата тя започне да предсказва бъдещето, четейки по звездите. Сексапилната моделка толкова безрезервно вярвала на прогнозите, че не жалела средства за врачки.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).