Холивудска актриса: Изнасилиха ме в собствения ми дом

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:18 / 24.01.2020
1521
Продуцентът Харви Уайнстийн е изнасилил актрисата Анабела Шиора в нейното легло, предаде "Скайнюз". Артистката, която е изиграла ролята на Глория Трило в американската телевизионна поредица "Семейство Сопрано", е дала показания пред съд в Ню Йорк в рамките на процеса срещу Уайнстийн.

По думите на свидетелката Уанйстийн е бил на гости в нейния дом. Той я е повалил, замъкнал в леглото ѝ, завързал и изнасилил. "Аз се опитвах да оказвам съпротива, удрях и ритах Уайнстийн, но той надделя", е разказала още Шиора за гаврата, станала в началото на 90-те години на миналия век.

Адвокат на обвинения в десетки случаи на изнасилвания е заявил, че е бил готов да оспори твърденията на актрисата."Госпожа Шиора е разказвала пред свои близки как е прекарала бурна интимна нощ с моя подзащитен. Тя няма право да твърди за изнасилване, защото това е бил секс по взаимно съгласие", е посочил още Деймън Черонис. Юристът е припомнил, че страстната нощ е станала малко след развода на Шиора с нейния колега от "Семейство Сопрано" Джо Петруци (1993 г.).

Човекът, продуцирал "Аватар", "Криминале", "Титаник" и други знакови филми, през 2017 г. е бил обвивен от редица актриси в изнасилвания и сексуални посегателства. Сред жертвите на Уайнстийн са били Гиунет Полтроу, Анджелина Джоли, Ашли Джъд и други холивудски звезди.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).