Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскоп на Алена за днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:29 / 21.10.2019Коментари (0)2949
©
Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 21.10.2019:

ОВЕН

Ще жънете материални успехи, които за пореден път ще ядосат вашите колеги. Подхождайте разумно към проблемите, които ви създават ваши роднини и не проявявайте щедрост. Бъдете внимателни в думите и действията си, за да не нараните някого. В материално отношение не се стремете към успехи, чрез неочаквани промени. Споделете с близките си предложенията, които получихте днес. Оценете предаността и разбирането дарени ви от любимия. Не проявявайте ината си и не се сърдете, ако ви критикуват, за да не отдалечите мига на сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

 

В този ден сте склонни да общувате с хора, които ще ви осигурят скоро срещи с финансови институции. Ако целта ви е уреждане на кредит, не сте избрали правилния път. Стабилизирайте собствените си позиции и проявете инициативност. Анализирайте постигнатото не само в деня, а и през изминалата седмица. Вечерта се усамотете и се замислете над поведението си. Личните ви отношения са проблемни. Постарайте се да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат да ви сближат, ако са желани и от двама ви. Не ги пропускайте!

БЛИЗНАЦИ

 

Ще завършите успешно и в срок всички започнати служебни задачи. Бъдете коректни към колегите си и не изисквайте невъзможното, ако се налага да ви помогнат. Начинанията са успешни. Безработните могат да си уговорят временна работа. Вечерта отменете всичките си делови разговори. От вас зависи да избегнете усложненията в семейните отношения. Заради съдбовните изисквания ви предупреждавам за разправии заради намесата на ваши роднини, която не е добронамерена, но вие отказвате да го проумеете и си вредите.

РАК

Не е изключено да се наложи да ревизирате и промените бъдещите си планове. Огромна е възможността да изпаднете в крайности или да приемете фантазиите си за реалност. Бъдете внимателни. Не прекалявайте в исканията си към колегите си заради желанието ви да блеснете. Не се разпилявайте в ненужни занимания, само защото сте се заинатили. Дайте си заслужена почивка, която обикновено забравяте, особено ако сте планирали гостуване в приятели или вечеря в ресторант. Бъдете след това с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексуалните мигове със сигурност ще ви заредят с добро настроение.

ЛЪВ

Дори и ако сте заминали някъде, проведете по телефона предварителни разговори, ако искате да си извоювате нова, по-приятна и доходна работа. Не бързайте с крайното си решение. Начинанията ще бъдат успешни, ако са обмислени предварително. Коректността в отношенията с хората ще ви предпази от неприятности и ще ви извоюва тяхното доверие. Брачната ви половинка е на мнение, че сте готови за изневяра, защото показвате това с поведението си. Не мислете, че можете да омаете интимния си партньор и да се отдадете на сексуални удоволствия, ако ви е хванал в изневяра.

ДЕВА

Отново ви предстои ден изпълнен с противоречия заради идеите ви, създаващи проблеми и в служебните ви отношения. Очакват ви делови предложения и успешно завършване на работата. Бъдете сдържани, за да избегнете загубите. Денят не е благоприятен за бизнес разговори и обсъждане на нови проекти. Вечерта очаквайте усложнения със семейството и с брачния си партньор заради нежеланието ви да се извините за агресивното си поведение. Засегнали сте любимите си хора, които не са готови за сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Може и да се доберете до мечтаните нови възможности за работа, въпреки че не сте настроени борчески. Пътуванията са успешни, ако са планирани предварително. Следобед отново ви липсва настроение, заради прибързано допускане на новите ви познати до плановете ви, което ще ви създаде проблеми. Семейните жени да не разчитат, че ще избегнат домашните си задължения. Вечерта ви очакват романтични мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. Не се отказвайте от тях заради умора или отпадналост.

СКОРПИОН

Успехът изисква да сте тактични и да не говорите повече от позволеното, особено ако се отнася за ваши нови планове и идеи. Критиката води до нежелание на колегите да ви сътрудничат. На работното място сте разсеяни, но ако се концентрирате в задачите си успехът ще бъде с вас. Справете се сами със задълженията си. Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от липсата на интимни мигове с любимите ви. Неочаквана романтична среща може да се превърне в повод за изневяра и необуздан секс.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе се за неочаквани проблеми на работното място. Сутринта сте агресивни в отношенията с хората от обкръжението си и си печелите врагове. Вашата самоувереност може да предизвика професионални проблеми. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията си. Семейните жени да не прекаляват с отсъствието си от дома заради среща с приятелки. Рискувате да създадете проблеми с брачния си партньор. Ако сте влюбени и чувствата ви са споделени, се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Денят е неблагоприятен за обсъждане на бъдеща съвместна финансова дейност. Не допускайте загуби заради обещания за инвестиции. Сутринта са възможни сериозни разногласия с вашите колеги. Следобед от вас се изисква да сте организирани и отговорни към работата си. Бъдете умерено щедри на обещания. След обед излезте с близките си на разходка или пътувайте, но не карайте с висока скорост, ако вие сте зад волана. Вечерта се усамотете с любимите си и се отдайте на жадуваните незабравими сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Промени, които ви носят полза, днес ще разкрият пред вас нови възможности за изява. Не отказвайте предложенията за делово сътрудничество, но ги обмислете добре и приемете тези, които са доходоносни. Помощта на влиятелни хора няма да ви е излишна. Начинанията са нежелателни, а ако ги стартирате, ще си създадете сериозни проблеми. Не пропускайте да пътувате с любимите си хора или със семейството в празничния ден. Излезте сред природата и се отдайте на развлечения. Вечерта няма да пропуснете интимните мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Внимавайте с познанствата, срещите и разговорите и не разваляйте отношенията си ако сте на работа, дори и ако колегите ви са причината за проблеми. От значение е правилната преценка на предложенията. Ако имате свой бизнес, не ви препоръчвам да взимате решение и да сменяте работата си, но не пропускайте деловите предложения. Отношенията с любимите хора ще се успокоят, ако се приберете по-бързо у дома и се отдадете на романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си, ако имате до себе си любим и се отдайте на сексуални наслади.



Още по темата: общо новини по темата: 566
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: