Хороскоп за 11 февруари: Очакват ни проблеми и разходи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:11 / 11.02.2023
1053
Дневен хороскоп за 11.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Денят е почивен и неблагоприятен за активна работа. От сутринта очаквайте неприятности. Бъдете сдържани в поведението си.  Нервността ви оказва влияние и на работното място. Не ви се работи, затова сте склонни да се заяждате и да обвинявате целия свят за ставащото. Причината за проблемите ви се корени във факта, че сте развалили отношенията си у дома. Семейни жени да не разчитат, че ще избегнат домашните си задължения. Вечерта ви очакват романтични мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. Не се отказвайте от тях заради умора или отпадналост.

ТЕЛЕЦ

Не поставяйте началото на новите задачи до обед в почивния си ден. Следобед ще се справите успешно. Най-напред ги обмислете и обсъдете още веднъж. През целият ден успехът е с вас, ако не го пропилеете в незначителни занимания. Бъдете откровени в исканията си и не прикривайте претенциите си пред вашите колеги, които не бива да ги научават от странични хора. Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от липсата на интимни мигове с любимите ви. Неочаквана романтична среща може да се превърне в повод за изневяра и необуздан секс.

БЛИЗНАЦИ

Намерете начин да се вземете в ръце и да засилите желанието си за  работа и в този почивен ден. Всичко постигате с много усилия, защото мислите ви са на друго място. Не бързайте да споделяте идеите и плановете си. Отложете планираните делови срещи. Разговорите, които се налага да провеждате са ви досадни и го правите без желание, но хората срещу вас го долавят и могат да ви подведат. Семейните жени да не прекаляват с отсъствието си от дома заради среща с приятелки. Рискувате да създадете проблеми с брачния си партньор. 

РАК

Желанието ви да сте на първото място и да виждат само вашите успехи, не ви позволява в почивния ден да гледате реално на случващото се, а омъглява съзнанието ви с нереални розови фантазии и ви води към провал. На работното място не сте особено активни, което също ви носи вреда. Очаквате да получите похвала, с която да блеснете пред колегите си, но е добре да я заслужите. След обед излезте с близките си на разходка или пътувайте, но не карайте с висока скорост, ако вие сте зад волана. Вечерта се усамотете с любимите си.

ЛЪВ

Концентрирайте силите си, за да се справите с проблемите, които възникват още от сутринта в този почивен ден. Не изяснявайте отношенията си с хора, които познавате малко или се запознавате днес. Отложете деловите срещи дори и ако колегите ви настояват ги да проведете. Не обсъждайте въпроси свързани с бъдещи делови начинания. Не пропускайте да пътувате с любимите си хора или със семейството. Излезте сред природата и се отдайте на развлечения. Вечерта няма да пропуснете интимните мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Успехите ви в почивния ден са съпътствани от проблеми и пречки, които не бива да превръщате в причина да се съмнявате в себе си. Способни сте да се справите с всичките си задачи. Бъдете търпеливи и целеустремени. Не проявявайте нетърпение на работното си място. Бъдете внимателни към неочакваните делови и лични запознанства. Отношенията с любимите хора ще се успокоят, ако се приберете по-бързо у дома и се отдадете на романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си, ако имате до себе си любим и се отдайте на сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Очаквайте, въпреки че деня е почивен, да ви предложат нова работа. Денят е труден, но не пречи да дадете съгласието си и да обърнете хода на събитията в своя полза. Бариерите, които си поставяте сами и притеснения ви не са оправдани. Не се отказвайте от намерението си да завършите започнатите задачи, които вече ви тежат. Споделете с близките си предложенията, които получихте днес. Оценете предаността и разбирането дарени ви от любимия. Не проявявайте ината си и не се сърдете, ако ви критикуват, за да не отдалечите мига на сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Непредвидени разходи ще намалят спестяванията ви в този почивен ден. Не се вживявайте и не приемайте този факт за неприятност. Избягвайте пътуванията и деловите срещи, които ще бъдат неуспешни. Уговорете разговори с влиятелни хора за следващата седмица, ако знаете, че може да разчитате на тях и ги проведете в удобно за двете страни време. Вечерта се усамотете.  Личните отношения са проблемни.  Постарайте се да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат да ви сближат, ако са желани и от двама ви. Не ги пропускайте!

СТРЕЛЕЦ

Заемете се с рутинните си задължения и не уговаряйте делови срещи дори и заради настояването на вашите колеги. Ще бъдат неуспешни, ако и в почивния ден не сте си изяснили какво очаквате. Надеждите ви няма да се оправдаят, ако не сте готови с предложения и искания. Стабилизирайте постигнатото и внесете хармония в отношенията си на работното място, които в момента изживяват поредната криза. От вас зависи да избегнете усложненията в семейните отношения. Звездите предупреждават за разправии заради намесата на ваши роднини, която не е добронамерена. 

КОЗИРОГ

В този почивен ден сте доволни от всичко, което е свързано с деловата страна на живота ви. Не е изключено да ви разочароват действията на близки хора, но трябва да анализирате и своите пропуски. На работното място се справяте отлично. Деловите срещи са успешни. Ще разрешите отдавна възникнали проблеми между вашите колеги, с които те не успяват да се справят. Дайте си заслужена почивка, която обикновено забравяте. Бъдете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексуалните мигове със сигурност ще ви заредят с добро настроение.

ВОДОЛЕЙ

Промените на работното място ще се осъществят с ваша помощ. Присъствието ви е задължително, въпреки че деня е почивен. Не заминавайте в командировка, защото може да се окаже, че вашите идеи са отхвърлени, заради невъзможност да ги защитите директно. С отговорно отношение към предложенията на колегите си гарантирате повишение на заплатата. Не е изключено, ако сте коректни и отговорни, да ви предложат и по-висока позиция. Брачната ви половинка е на мнение, че сте готови за изневяра. Не мислете, че можете да омаете интимния си партньор и да се отдадете на сексуални удоволствия, ако ви е хванал в изневяра.

РИБИ

Въпреки добрите постъпления в личната ви банкова сметка в почивния ден ще изхабите много сили и нерви, за да се справите с работата си. За съжаление причината е в чужди грешки, а вие не обичате да сте губещи. Задълбочете се в задълженията си и ще успеете. Ще сте недоволни от себе си, но това усещане е временно. Не се вживявайте в критиката по ваш адрес и не се заяждайте. Вечерта очаквайте усложнения със семейството и с брачния си партньор заради нежеланието ви да се извините за агресивното си поведение. Засегнали сте любимите си хора, които не са готови за сексуални удоволствия.

Виж коментарите (0)

Още по темата (578):
04.05.2024 Празник е, но тези две зодии трябва да бъдат особено предпазливи
02.05.2024 Изключителен ден очаква някои от зодиите на Разпети петък
21.04.2024 Неочаквани обрати на съдбата за една зодия днес
20.04.2024 За пръв път от 83 г. Юпитер и Уран се срещат в Телец: Какви изненади очакват всяка зодия?
18.04.2024 Тези зодии се славят като най-романтичните
17.04.2024 Ето какво ни вещаят звездите за днес
Още новини от Любопитни новини:
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас
Цитиридис изглежда като бургаска батка
Днес празнува една от най-обичаните ни актриси


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).