Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскоп за 23 февруари: Неочаквани обрати
Автор: Екип Burgas24.bg 10:12 / 23.02.2023Коментари (0)784
©
Дневен хороскоп за 23.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Каквото и да започнете приемете, че е обречено на провал, ако влагате емоция и постоянно изказвате претенциите си. Надеждите ви за успех няма да се сбъднат заради стремежът ви да критикувате. Откажете се от начинанията. По-добре изчакайте благоприятен ден, за да поставите началото на нови проекти. Хармонията в семейните ви отношения зависи от вашето поведение. Бъдете щедри на чувства. Не си внушавайте, че не сте достатъчно влюбени и се отдайте на истинските си чувства и желани сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Въпреки, че сте заредени със сили и не ви липсва импулсивност и стремеж към нови хоризонти, рутината и търпението са вашите най-добри съюзници, независимо че желанието ви да надскочите себе си е огромно. По-добре намалете темпото и избегнете грешките. Наложете си спокойствие и се задълбочете в служебните си задължения. Позволете на колегите си да ви помогнат, ако се налага, няма да ви откажат. Възможни са проблеми в семейните отношения и открито грубо поведение, което ще раздразни околните и ще стане причина за разправия. 

БЛИЗНАЦИ

В този ден сте във водовъртежа на нереални  идеи. Внимавайте да не станат причина за провал, ако действате прибързано и необмислено. Заемете се с постигането на най-важната цел. Внимателно обмислените действия са причина да се радвате на небивал успех. Изборът е ваш. Деловите контакти са неуспешни, все заради вашата прибързаност, затова е по-добре да ги отложите. Необходимо ви е усамотяване, за да прецените дали да създадете семейство или все още не сте готови да поемете и тази отговорност. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и на сексуални мигове.

РАК

За ваша неприятна изненада напрежението ви следва през целия ден. Трудности ще ви накарат да промените плановете си, но не ви лишават от успех, ако сте достатъчно гъвкави и се заемете с текущите си задачи. Преценете още веднъж причината за успехите и неуспехите си и определете линията която ще следвате съгласно най-важните ви житейски цели. За да не си създадете проблеми с брачната половинка се заемете със семейните си задължения. Агресивното ви поведение заради нежеланието да помогнете на любимите си в отговор ще доведе до тяхното нежелание за сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Ще усложните сами работата си заради вашата чувствителност към отправената ви критика, вместо да я приемете и да отсеете градивните съвети в нея. Постарайте се да преодолеете недоволството си от думите на вашите колеги, защото те са в правото си. Промените могат да са във ваша полза, но и във ваша вреда. Пристъпвайте към тях предпазливо и добре обмислено. Денят е идеален са сключване на брак, както и за хармонизиране на семейните отношения. Вечерта не се лишавайте от усамотяване с интимната половинка и активен секс.

ДЕВА

Възможни се неочаквани обрати, които могат да ви принудят да тръгнете в нова още по-неочаквана посока. Налага се да защитавате и отстоявате принципите си, но без гняв и агресия, а с умереност и търпение. Не успявате да преценявате реално хората. Анализът на поведението и думите на околните е задължителен, за да прозрете целта им. Не контактувайте с хора извън семейството си. Избегнете разправиите, породени от интриги на ваши съседи. Съмненията в изневяра са безпричинни. Не се лишавайте от хармонията в сексуалния ви живот.

ВЕЗНИ 

Анализирайте откровено грешките си и бъдете искрени пред себе си. Това е начинът да си проправите пътя към полезни промени, които ще започнат около обед. Доверете се на интуицията си. Не разчитайте на мнение отстрани, защото ще ви подведат и ще сгрешите. Не разказвайте за плановете си, за да не привлечете вниманието на завистниците, които само дебнат как да ви навредят.  Възвръща се хармонията в личните ви отношения. Щастливи сте, че отново сте обичани и обичате. Сексуалните мигове ви гарантират стабилизиране на интимните отношения.

СКОРПИОН

Отново имате добра възможност да обмислите задълбочено плановете си, за да осъществите мечтата си за бъдещи професионални и материални успехи. Притъпете емоциите си, не си играйте с чувствата на околните, не се гневете, а разчитайте на разума си. Бъдете отговорни и приемайте градивната критика. Начинание ще ви помогне да намерите приложение на своята енергия, на своите способности и желания. Възможни са семейни проблеми, караници с брачния или интимен партньор. За пореден път рискувате да съсипете сексуалните си отношения. 

СТРЕЛЕЦ

Денят позволява да поставите добре обмислено ново начало, затова не бива да го пилеете в празни приказки, на кафе или по телефона и да се отказвате от служебните си задължения. Съветите на приятели ви носят полза, така че не ги пренебрегвайте. Не позволявайте заради собствената си леност да пропилеете отличните възможности. Денят е идеален за общуване със семейството. Отдайте се на приятни мигове с любимите си хора. Вечерта се откажете от поканата за гостуване и си създайте романтична обстановка.

КОЗИРОГ

Ще ви изненадат неочаквани, но полезни делови контакти, които не бива да приемате прекалено възторжено и емоционално. Познанствата ще станат причина да сключите успешни договори. Вземете важни решения, свързани с вашите служебни задачи. Ще спечелите подкрепата на вашите близките си. Начинанията са успешни, ако не сте прекалено прибързани и невнимателни. Ако не сте семейни, скъпи жени, имате благоприятната възможност да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Не забравяйте да създадете приятни емоции на интимния си партньор. 

ВОДОЛЕЙ

Изобщо не успявате да сте тактични и търпеливи. По-добре уговорете срещите си за следобед, за да овладеете емоцията си и да не си създадете врагове. Все още сте заети с мисли за вашите близки. Прибързаността е във ваша вреда. Наслаждавайте се на радостта, която ви дарява новината за ваш успех, а също и на възможността напълно да усетите своята сила, която ви помага да успявате на работното място. Съдбата ви дава шанс да създадете хармонично семейство. Ако вече сте го създали, време е да помислите и за деца. Семейните жени могат да се отдадат без колебание на сексуални удоволствия.

РИБИ

Замислените планове може скоро да се реализират и без странична помощ, но не бива да налагате мнението си и да изисквате подкрепа с агресия. Очаква ви емоционален подем. Изостанали задачи ще ви напомнят непрекъснато за себе си. Приключете ги и си гарантирайте спокойствие. Имате желание да изявите дарбите си. Преди това помислете как да оправите отношенията си с вашите колеги. Личните ви отношения се стабилизират, ако не сте изнервени и заядливи. Любимите ви хора се надяват, че ще бъдете заедно през целия ден.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: