Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскоп за 31 януари: Без прибързани решения днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:34 / 31.01.2023Коментари (0)1198
©
Дневен хороскоп за 31.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Предстои ви един изпълнен с положителни емоции и полезни занимания делови ден. На работното място сте събрали погледите на всички ваши колеги с работата, която отхвърляте. Всички безработни е време днес да си намерят работа, за да не страдат от безработицата и безпаричието. Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Сексът ще ви достави взаимна наслада. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на чувствата си.

ТЕЛЕЦ 

Имате възможност да сбъднете мечтата си за включване в проект, който от години очаквате да бъде планиран. Изчакайте вашата най-добра дата и направете тази важна крачка. Успехът е с вас, ако не се доверите на хора, които целят провала ви. Постарайте се да не засягате колегите си като им казвате, че не се справят с работата си. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства ще се окажат напразни. Не се опитвайте да го привлечете с подаръци или да настоявате за годеж.

БЛИЗНАЦИ

Имате шанс за нови професионални изяви, ако не се опитвате да заемете мястото на ваш колега и да го изместите по некоректен начин. С тези ваши действия сривате собствения си авторитет. Няма как да получите признание, ако ви хванат, че сте използвали влиянието на странични хора. Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото дори и да се стигне до сексуален контакт, той няма да оправи отношенията ви.

РАК

Предпазвайте се от нежелани познанства и общуване с хора, ако имате усещането, че не са подходящи за вас. Подгответе се за много служебни задачи, които ще отхвърлите с успех. Не разчитайте на късмета си, ако имате намерение да рискувате, за да не съжалявате за вложените пари. Изпълнени сте с желание да сте обичани. За съжаление не сте доказали на интимните си партньори, че споделяте чувствата им. Ако имате желание за сексуални удоволствия, но интимния ви партньор е дистанциран, не настоявайте. 

ЛЪВ

Умерено активни сте, но въпреки това имате възможност да се справите с възложените ви служебни задачи, ако не капризничите и не се оплаквате колко сте заети. Началниците ви няма да останат доволни, ако откажете помощ на вашите колеги. Не рискувайте нито с инвестиции, нито с предложения зя нова работа. От сутринта ви е обзела ревност. Глождят ви съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. След разправията през деня не се надявайте, че ще имате приятни интимни изживявания.

ДЕВА

Нямате желание за работа, защото имате натрупали се задачи, които не успявате да отхвърлите. Въпреки този неприятен факт, който не е възможно да отречете, на работното място се справяте отлично, но не сте уверени в себе си. Не се страхувайте от трудности. Работата ви спори и ви носи успех и приходи. В семейството ви назрява конфликт. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за действията си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачния ви партньор ще остане само в мечтите ви. Не се домогвайте до това.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни във всички начинания. Не взимайте прибързани и необмислени решения. Обърнете внимание на новите делови предложения, само ако ви допадат и са с възможност са професионален растеж.  Ограничете контактите си. Подгответе за подпис важни договори и финансови документи. Звездите ви предпазват от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора. Опитайте се да създадете романтична обстановка и да възвърнете у партньора си желанието за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

В този ден едва следобед сте във форма, въпреки трудностите по пътя си. Със задачите си се справяте отлично и будите възхищение, но и не малка доза завист сред колегите си. Приемете отправеното ви деловото предложение. Възползвайте се от подкрепата на влиятелни познати. През целия ден сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Колкото и да сте уморени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима следа у вас.

СТРЕЛЕЦ

Като изключим някои лични проблеми, които ви депресират, късметът е с вас. Ще успявате дори и с рисковани начинания, стига да се осмелите да направите тази крачка и то без да разчитате на никого. Трудности може да срещнете само ако сте иронично-заядливи с вашите колеги. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. В отношенията с любимите хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Семейните жени ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Не изневерявайте!  

КОЗИРОГ

Денят ви е един от най-успешните за месеца, само от вас зависи да не го пропилявате в напразни разговори или губещи времето ви занимания. С какво и да сте решили да се захванете преди края на месеца ви носи приходи при това неочаквано високи. Всички, които искат да регистрират своя фирма могат да подготвят документите днес. Неуспехите през деня ще се отразят на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Вечерта се постарайте да си създадете незабравими мигове и да се отдадете на сексуални удоволствия, за да се сближите отново.

ВОДОЛЕЙ

Не рискувайте като разчитате на чудо, което да ви избави от възникващите проблеми, породени и от ваши действия и от ситуацията в държавата. Ще блеснете като ги разрешите сами. Доверете се на интуицията си, което за пореден път няма да ви подведе и ще ви помогне да се справите. Тези от вас, които са предвидливи ще се радват на успех и признание. През целия ден имате възможност да докажете чувствата си. Не оставяйте без внимание любимите си хора. Не отказвайте на интимния си партньор сексуалните изживявания.

РИБИ

На вашето работно се очертават трудности, но и успехи, ако не решите да се откажете от активната работа и след това да се тюхкате и оплаквате  колко некоректни са вашите колеги. Нямате причина да се оплаквате заради невъзможност да се справите със задълженията си, защото сте създали контакти с хора, които нарочно се опитват да ви провалят. Следобед ви очаква незабравима романтична среща. Несемейните жени ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената любов. Сексуалните ви контакти трябва да са добре преценени, за да си спестите заболяванията на половата система и инфекциите.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: