Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскоп за 6 март
Автор: Екип Burgas24.bg 09:26 / 06.03.2023Коментари (0)968
©
Дневен хороскоп за 06.03.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Въпреки желанието ви да сте стабилни, на работното място сте разсеяни и изнервени и си вредите, защото реакциите ви са неправилни, затова е добре да сте задълбочени в задачите си. Агресията може да стане причина за конфликти с колегите ви и ваши грешки. Отложете деловите срещи и не разчитайте на късмета си. Напрегнатия ден не ви помага да се откъснете от това, което ви предстои. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. Бъдете тактични. 

ТЕЛEЦ

Не се срещайте с хора, които ви губят времето и не позволявайте да ви използват.  На работното място сте разсеяни заради обмисляне на нови планове, които ви пречат да се заемете със задълженията си. Проблемите в общуването ще се отразят и на работата ви. Всяка агресия е във ваша вреда. Задълбочете се в задачите си, за да се справите. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате  и сами, мили дами. Бъдете отговорни към работата си, но и към семейството си. Не очаквайте любимите ви хора да правят непрекъснати компромиси. След като взаимно докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

БЛИЗНАЦИ

Справяте се отлично със служебните си задачи. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Вечерта мнозина от вас ще се отдадат на светски развлечения, но не бива да споделяте идеите си, за да блеснете в непозната компанията. Време е да се замислите над проблемите, свързани с професионалните ви планове и да ги отстраните. Работите активно, но е възможно и да получите любовно признание. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате наранени.

РАК

Не е изключено да възникнат проблеми, изискващи спешна финансова подкрепа до края на този ден. Помислете си добре дали си струва да взимате заем и ще имате ли възможност да го върнете в срок, а ако имате възможност да инвестирате на части по предлагания проект е най добре за вас. Във ваша полза е да се справите сами. Работещите в сферата на частния бизнес да се предпазват от проблеми. Не са изключени и финансови загуби, които можете да избегнете. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимия, ако сте закъснели за пореден път. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията им. Романтичните мигове с интимния партньор и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

ЛЪВ

Открийте нови възможности за изява, защото вече се чувствате притиснати от невъзможност да се развивате, но не задължително извън България, за да не се окажете подведени и без работата, която ви храни в момента. Този факт ви депресира. Обмислете и обсъдете плановете си. Ако трябва говорете с близките си. Обмислете само при необходимост промяна на местожителството. За съжаление няма да постигнете успех при делови разговори. Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата към партньора си, днес го сторете, за да изживеете незабравими интимни мигове в леглото.

ДЕВА

Подвластни  сте на противоречия, а денят ви е изпълнен с негативни емоции. Наложете си такт, търпение, но и гъвкавост в общуването. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в поведението си според създаващата се ситуация, но с разум, а не с емоция. Действайте на работното място но не задължително в посоката към която тръгват събитията, защото обратната може да е по-добрата за вас. Възможен е неочакван обрат във ваша полза и финансови постъпления. Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани скоро от нежелана бременност.

ВЕЗНИ

Обзети сте от желание да започнете нова дейност, но не преценявате дали сега е настъпило вашето време за целта. Прибързаността ви вреди. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи. Не споделяйте плановете си с никого, за да не ви изпреварят конкуренти. Възможно е заради проява на упорство или инат да си създадете проблеми на работното място. Не пътувайте. Време е да помислите за почивката си, мили делови жени, и да заведете любимите си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

СКОРПИОН

Бъдете умерени в желанията и действията си и не позволявайте да нарушат хармонията в отношенията ви на вашето работно място. Не допускайте да ви провокират с цел да научат плановете  ви, а след това да ви провалят. Бизнесът, който сте решили да обсъждате днес със сигурност ще ви създаде бъдещи проблеми, ако не прецените струва ли си да разговаряте. Настъпил е момента да решите дали да съхраните брака си, мили жени, ако вече не издържате и сте засегнати от поведението на партньора си, който отказва да ви подкрепи в професионалните ви стремежи. Може би не му достига вашето внимание.

СТРЕЛЕЦ

Всички ваши срещи са свързани с неприятности и неразбиране от страна на колегите ви. Проявете търпение и бъдете сдържани. Ако сте изнервени и избухливи ще си навредите сами. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас и ще приключите служебните си задачи до края на деня. На работното място стабилизирайте постигнатото. Намерете пътя към сърцето на партньора си, мили жени, ако сте го отдалечили от себе си, заради непрекъсната си професионална заетост. Вечерта се приберете навреме от работа и пригответе вкусна вечеря, сипете чаши червено вино и се отдайте на приятна раздумка и интимни мигове.

КОЗИРОГ

Трудностите, с които ще се сблъскате, са свързани с разходи заради ремонти в дома ви и с проблеми, породени от вашите близки. Роднините ви отново проявяват завист, на която би трябвало да сте свикнали.  Примирете се и не им обръщайте внимание. Възможно е да положите повече усилия за работата си, отколкото предполагахте. В отношенията с любимия ви бъдете въздържани в изразяване на емоциите, мили жени, особено ако ви посети на вашето работно място. Не изневерявайте! Семейните жени ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Несемейните да бъдат предпазливи в сексуалните си контакти.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни и не се доверявайте на малко познати хора, защото са възможни измами и кражби както в дома и офиса ви, така и на интелектуалният ви труд. Овладейте се и не предприемайте неразумни действия. Ако се занимавате с търговия са възможни неочаквани обрати във ваша вреда. Прекъснете всички неподходящи познанства и приятелства. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за определяне дата за годеж и брак. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

РИБИ

Липсва ви и ви вреди не друго, а прекалено силно изявеното ви его. Пропускането на важни съдбовни знаци ще се отрази и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Нищо чудно да имате интересна и запомняща се делова среща. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. Въпреки деловата ви заетост, мили жени, създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни с брачния си партньор. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия. Те ще стабилизират отношенията ви.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: