Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскоп за 8 август: Ето какво ни вещаят звездите днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:30 / 08.08.2023Коментари (0)686
©
Дневен хороскоп за 08.08.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се променят отношенията ви с делови партньори, които цените, но не съжалявайте. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, затова се отдайте на рутинните си задължения, ако сте на работното си място. При разговори с близките си не проявявайте ината и упорството си, за да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и потиснатост или защо сте си внушили, че не сте желани и обичани. 

ТЕЛЕЦ

Искате да отложите служебните си задачи, за да пътувате, но рискувате да пропуснете важни срещи, които ви носят бъдещи материални успехи и да съжалявате, защото решенията са взети без вашето съгласие. Не е изключено да ви направят предложение за доходоносна инвестиция. Не пропускайте романтичната вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Не забравяйте да се приберете заради нечия покана, на която не успявате да устоите. Сексуалните удоволствия ще ви доставят наслада, ако не са с непознати партньори, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разсъдък. 

БЛИЗНАЦИ

Емоцията властва над вас и не ви позволява да се справите с деловите с задължения. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже неочаквано появил се ваш делови партньор, с когото сте работили в недалечното минало и сте съхранили добрите си отношения. Не я отказвайте. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив. Отдайте се на почивка, на приятни занимания и сексуални удоволствия.

РАК

Днес взимате участие в благотворителна дейност, свързана с членството ви в международна организация. Преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със злоба и завист вместо с благодарност. Начинанията са успешни, ако не се изхвърляте с големи обещания, които няма да изпълните. Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва новина за появата на нов член в рода ви. Освободете се от своята потиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Дайте воля на вашите фантазии и за миг си представете колко красив би бил живота ви, ако те бяха реалност. За да се справите със задълженията си на работното място не спорете инатливо с колегите си дори и ако ви правят забележки. Приемете, че се заяждат заради техни вътрешни конфликти, които не могат да споделят. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта отменете всякакви други срещи и бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимия си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия. 

ДЕВА

Срещите с деловите ви партньори са полезни, а този ден  ви радва с отлични резултати и постигнати споразумения. На работното място се справяте отлично. Всички са готови да ви помогнат, но е по-добре да завършите задълженията си без странична намеса. Отложете инцидентните срещи и разговори, които не само ви притесняват, но и нямате полза от тях. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашия партньор и да не се лишите от интимните мигове. 

ВЕЗНИ

Не се занимавайте с натоварващи ви задачи, от които полза няма, а и не са ваше задължение, дори и ако сте добротворци. Запазете в бизнеса си вашите партньори, които могат да са ви полезни в бъдеще. Осъществете делово пътуване, ако сте сигурни, че ще ви донесе добри приходи в следващите седмици. Очакват ви    успех и признание, въпреки трудностите на работното място. След работа се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, за което не сте предупредили, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви - не се надявайте на това. 

СКОРПИОН

Отхвърлете ежедневните си задължения. Вашата проницателност непрекъснато ще учудва хората от деловото ви обкръжение, въпреки че сте се доказали като отлични анализатори. Очаквайте успешни разговори. Отговорността към служебните ви задължения е гаранцията за успех на вашите начинания. Не рискувайте. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми, а и да приготвите вечеря. Помогнете им единствено, като им посочите подходящ адвокат или психоаналитик. Не давайте пари назаем. Бъдете готови за романтични мигове и сексуални удоволствия, които ще ви подействат разтоварващо.

СТРЕЛЕЦ

Денят е добър за творческа дейност, но само ако е ваша професия, а не хоби, защото рискувате да си навлечете неочакваности. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата, заради доверчивост. На работното място се справяте успешно. Имате възможност да подобрите материалното си състояние. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породено от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките в поведението си. 

КОЗИРОГ

Трудности неочаквано ще наложат да промените плановете си за деня, но не бива да се притеснявате. Проявете мъдрост и въздържаност. В състояние сте да разрешите делови проблеми. Следобед сте във форма, въпреки препятствията по пътя ви. Работата ви спори, независимо от напрежението. Вечерта се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. Самотни сте и искате да сте обичани, но сте се дистанцирали и сами ще се лишите от сексуални удоволствия.  

ВОДОЛЕЙ

Сутринта се погрижете за дома си. Не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас. При делови срещи и провеждане на разговори се опитайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са полезни. Очаквайте известие за печалба. Не давайте съгласие за големи капиталовложения, за да не си създадете неприятности и заради липса на преценка. Вашите партньори малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятелки. Обмислете как да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате любимия си с романтична вечеря и със сексуални наслади.

РИБИ

Не допускайте бързо до плановете си делови партньори, с които се запознавате днес, защото може да ви изненадат не само с разочарования, а и с проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със собствено производство, успехът е с вас. Не е желателно да пътувате. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 576
21.04.2024 »
20.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
06.04.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: