Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскоп за сряда: Не търсете изход чрез изневяра
Автор: Екип Burgas24.bg 09:10 / 18.01.2023Коментари (0)791
©
Дневен хороскоп за 18.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Честити да са имениците, празнуващи на Атанасовден! Ще се справите блестящо със задълженията си, ако сте уверени в силите си и сте на работното си място. Проведете отложените делови разговори. Прегледайте важните документи и договори, които ще подписвате през следващите дни, особено при ретроградното движение на Меркурий. Вечерта се развличайте в компанията на приятели или посетете ваши роднини, но само ако сте в добри отношения с тях. Очакват ви разправии с близките ви заради отказът ви да монтирате охранителна система в дома си, защото имате възрастни родители и сте сигурни, че те няма да се справят с нея. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ 

Честити да са имениците, празнуващи на Атанасовден! Сутринта се задълбочете в служебните си задачи. Може да пътувате за делова среща, а ако е кратка ще се приберете за вечеря. Задълженията ви на работното място, съгласно повелята на ретроградния Меркурий, изключват разговори с хора, които нарочно ви изнервят. Не се изненадвайте на проявената от тях поредна неблагодарност. Разрешаването на семейни проблеми ви гарантира спокойствие. Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот. 

БЛИЗНАЦИ

Честити да са имениците, празнуващи на Атанасовден! Денят изисква да се възстановите от умората, ако сте прекарали вирусно заболяване от нашите сезонни и да засилите имунната си система, но не с алкохол и хапчета, а с плодове и витамините в тях. Началото на нови занимания е успешно на вашето работно място, ако спазите изискванията на ретроградния Меркурий. Трудностите са преодолими с малко повече усилия от ваша страна. Въпреки тях сте инициативни и се справяте без проблеми със задълженията си. Вечерта обърнете внимание на семейството си и на брачния си или интимен партньор. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях. 

РАК

Честити да са имениците, празнуващи на Атанасовден! Ще жънете успех и признание въпреки напрежението и негативизма, които царуват в държавата. След като Меркурий е ретрограден си спестете забележките. Вечерта сте задължени да посетите ваши близки. В професионалните ви отношения цари ред и хармония. Финансовото ви състояние е стабилно. Вашите колеги се нуждаят от съветите и помощта ви. Не им я отказвайте в днешния ден, за да разчитате след време и вие на тяхната. Звездите ви предупреждават за разправия заради ревност от страна на партньора ви. Бъдете мили и докажете невинността си с красиво подредена маса, вкусна вечеря, хубаво вино и сексуални наслади. 

ЛЪВ

Честити да са имениците, празнуващи на Атанасовден! Впечатлени сте от постиженията на ваш колега. Не допускайте да ви притеснят неприятности, а се пригответе да ги посрещнете и да ги преодолеете с вашите собствени знания. Ретроградния Меркурий е на ваша страна. Бъдете внимателни за да избегнете пропуски, ако сте на работното си място. В края на деня ще ви зарадва новина за приходи, които ще получите през следващата седмица. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот, скъпи жени и сте близо до отчаяние. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни. 

ДЕВА

Честити да са имениците, празнуващи на Атанасовден! Ако имате да провеждате разговори с вашите близки заради проблеми в семейството, не проявявайте агресия, дори и ако се опитват нарочно да ви предизвикват. Разрешете служебните си проблеми, за да не блокират плановете ви, а и Меркурий е все още ретрограден. Проведете разговорите, свързани с участието ви в нов вид дейност. Имате възможност да създадете нови делови партньорства. Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение. 

ВЕЗНИ

Честити да са имениците, празнуващи на Атанасовден! Днес е във ваша полза да проявите такт към хората около себе си и да избегнете импулсивните реакции в последния ден на ретроградното движение на Меркурий. Денят ви позволява да постигнете успех и да се справите блестящо със задълженията си на вашето работното си място или у дома, ако работите дистанционно. Стабилизирайте постигнатото до момента и завършете започнатите задачи. Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Честити да са имениците, празнуващи на Атанасовден! Трудностите в този и без това напрегнат ден ви изнервят, но умеете да си наложите спокойствие. Вашите близки отново ще се окажат буфер на вашето лошо настроение. На работното място ще се успокоите заради постигнатия успех и при ретроградното движение на Меркурий. Идеите ви са интересни, прогресивни, но неизпълними на този етап от живота ви. Бъдете сдържани и не се поддавайте на примамливи предложения. Вашата брачна половинка е извън себе си от притеснение заради интригите, с които я засипват ваши злонамерени роднини. Докажете верността и чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Честити да са имениците, празнуващи на Атанасовден! Не прекалявайте със стремежа си да пожънете успехи на всяка цена и без оглед на средствата, а също така не правете опити да подреждате живота на хората. Не се поддавайте на емоцията въпреки ретроградния Меркурий. Не се карайте с вашите близки и приятели. Изслушвайте събеседниците  си. От вас зависи дали ще извоювате поредната си професионална победа, която е възможна само, ако проявите далновидност. Проявете гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома, мили дами. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

Честити да са имениците, празнуващи на Атанасовден! Време е да осъзнаете, че ако не планирате задачите си, няма да издържите дълго и ще се наложи да си вземете принудителна почивка съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Няма да е лесно на работещите в производствените предприятия. Грешки и недоразумения ви дразнят и разсейват. Не позволявайте да ви отклонят от най-важната ви задача, която е редно да приключите още до обед. Отново се сблъсквате с проблеми в личните отношения. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Честити да са имениците, празнуващи на Атанасовден! От огромно значение в този ден е какво впечатление ще оставите в хората, а това зависи от умението ви да сте тактични и дипломатични, въпреки че не ви е лесно заради последния ден на ретроградното движение на Меркурий. Интересни запознанства ще ви накарат да забравите за проблемите си и да отхвърлите задачите си. Отложете деловите си срещи и разговори и не разчитайте на късмета си. Несемейните ще срещнат подходящия партньор. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте сигурни в чувствата си. Естествено това изискване не важи за семейните жени.

РИБИ

Честити да са имениците, празнуващи на Атанасовден! Днес сте уморени и нямате желание да отидете на работното си място, но се налага да го сторите с всички предпазни мерки поне за час, а ретроградния Меркурий ви обещава признание. Работете до обед, а след това, ако имате възможност си дайте почивка или се заемете с рутинни и леки задачи. Деловите запознанства не ви носят полза. По-добре е да се откажете от намерението си да провеждате разговори за сътрудничество. Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите. Привлечени сте от сексапила на новото си завоевание, но не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното опиянение.



Още по темата: общо новини по темата: 573
17.04.2024 »
07.04.2024 »
06.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: