Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскопът днес съветва Лъвовете да си останат вкъщи, а Девите да бъдат нащрек
Автор: Екип Burgas24.bg 09:44 / 13.12.2022Коментари (0)1062
©
Дневен хороскоп за 13.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Денят ви обещава професионални успехи, само ако сте достатъчно предвидливи, за да не допуснете измами, които да ви ощетят финансово. Бъдете търпеливи и с разумни действия ще се справите с трудностите на вашето работно място. След като се приберете от работа останете с близките си и се отдайте на почивка. Личните ви отношения за пореден път са затруднени. Трудно ще избегнете проблемите в семейните отношения или разногласия с партньорите си, ако пренесете лошото си настроение и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. 

ТЕЛЕЦ

Изпълнени сте със сили и желание за работа. Зареждате всички със самоувереност и активността ви в професионално отношение се засилва, но има и хора, на които това няма да се хареса. Заемете се отговорно със задълженията си на работното си място, за да си спестите неочаквани проблеми. Рискувате да се провалите в личните отношения заради недоверие в чувствата си. Денят е идеален за пътувания. Вечерта организирайте приятно гостуване или пътувайте с близките си, за да се разтоварите и  се отдайте на почивка след любимите си хора. 

БЛИЗНАЦИ

При делови срещи и разговори не давайте необмислени обещания и не допускайте да ви мислят за наивници. Ваши познати упорито се опитват да се възползват от способностите ви. Не го допускайте! Очаквайте известие за печалба. Не уговаряйте веднага инвестиции, които ще погълнат всичките ви спестявания. Бъдете умерени в критиката, ако след като се приберете заварите бъркотия в дома си, заради мъст, че не сте си у дома в почивния ден. Не спорете с интимната си половинка. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори. 

РАК

Материалните ви успехи зависят от вас самите в този ден и добре да се съобразите с този факт. И да се сблъскате с проблеми в отношенията не им обръщайте внимание. Преодолими са, ако си наложите търпение. С компромис от ваша страна, с такт и премълчаване ще избегнете трудностите в деловото общуване. Вечерта организирайте приятно гостуване или пътувайте.  Не се надявайте на запознанство с подходящата половинка, въпреки опитите да ви оженят преди настъпването на Новата година. Няма да бъдете щастливи. 

ЛЪВ

Заради емоцията, в чиято власт сте, е най-добре, ако е възможно да си останете у дома. На работното място резултатите няма да бъдат очакваните и агресията ви също ще е огромна. Не възлагайте големи надежди, че ще се следвате стриктно планираните задачи. Ще разкриете нови възможности за професионална изява. Следобед се очертават разправии с вашите близки, заради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревност у партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили, заради отсъствието ви от дома в почивния ден. 

ДЕВА

Начинанията са успешни, но не на всяка цена и с всички позволени и непозволени средства. Поставете основата на материални успехи. Бъдете нащрек и не пропускайте нито дума при засягащи ви делови разговори. Не обещавайте щедро инвестиции, без да сте обмислили предложението, което ви отправят днес. Не пътувайте. Не са изключени трудности в личните отношения, ако през целия ден сте извън дома си и пренебрегвате любимите си. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви. Не сте в настроение за сексуални удоволствия. Не премълчавайте нежеланието си, защото сексът няма да ви достави наслада. 

ВЕЗНИ

В този ден, дори и да ви се иска да се похвалите в никакъв случай не споделяйте плановете си и не се доверявайте на вашите колеги. Ако си позволите емоционално и агресивно общуване ще сринете настроението и самочувствието си. На работното място разправиите ви носят единствено вреда. Не спорете и не се заяждайте. Посветете вечерта на семейството си. Близките ви очакват от вас повече внимание, а също не и приятна емоция, ако ги заведете на ресторант и се повеселите. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачната си половинка или любимите си хора. Сексът ще ви се отрази добре. 

СКОРПИОН

В този ден всички ваши колеги ще ви подкрепят, ако не сте импулсивни, заядливи и настроени критично, въпреки че ви е  трудно да се владеете, ако усетите, че нарочно се опитват да ви ядосват и да ви вменяват вина. Днес се радвате на успешни делови контакти и бързо приключване на професионалните задачи. Вечерта заведете семейството си на ресторант. Привидно чувствата ви са споделени и хармонични. Не са изключени неочаквани промени в личните отношения, заради изневяра, която сте разкрили неочаквано и ви е наранила дълбоко и непоправимо, но ви станало ясно защо интимната ви половинка няма желание за сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Мечтаете да се отдадете на развлечения или на хобито си, ако сте си взели почивен ден, но може да се наложи да отидете в ранни зори на вашето работно място заради неотложни задължения и внезапна отпуска на ваш колега. Денят е неблагоприятен за активна работа. Не очаквайте приходи. Пригответе се за удари от неприятели, ако сте се хвалили с постиженията си. Нека след работа времето ви принадлежи на семейството и на любимите ви, на приятни емоции и спокойни разговори. Бързо и почти безпроблемно сложете край на потискащите ви конфликти в семейството и се отдайте на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Настроени сте критично към всичко и всички  и ви е обзела апатия. Сякаш сте престанали да се радвате на живота. Причината е в липсата на хармония във вашите отношения. Възобновете прекъснати делови познанства и създайте нови. Отнасяйте се внимателно към предложенията за съвместна работа. Не са изключени  закономерни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите пред исканията на близките си. Не допускайте да ви изнудват за покупки преди празниците, дори и ако брачната ви половинка се опитва да ви лиши от секс. 

ВОДОЛЕЙ 

Трудности, които не очаквате, са бързо преодолими, но вие отказвате да осъзнаете този факт, притеснявате се и се инатите, във ваша вреда, до степен да се депресирате. Вместо да спорите, приемете мнението на вашите близки и колеги. Работете спокойно и ще успеете да завършите започнатото. Имате много обожатели, но сте влюбени до уши само в един, а днес имате възможност да споделите чувствата си. Бъдете искрени и не премълчавайте. Няма как да сте щастливи в леглото и да си доставите сексуални удоволствия, ако непрекъснато проявявате претенции към партньорите си. 

РИБИ

Вечерта си мечтаете за почивка, но ще ви натоварят със задачи, които няма как да откажете. Ще ги приключите в ранния следобед, а след това използвайте времето си за развлечения, стига да нямате ваши задължения, които също чакат да ги приключите. Постарайте се да не сте в непрекъснато противоречие с всички. Бъдете предпазливи в действията и думите си. Ваши роднини се опитват да ви създадат проблеми с брачната половинка. Не допускайте тяхната намеса, ако бракът ви е стабилен. Сексуалните ви отношения са хармонични. Вечерта отново ще летите в облаците на любовната омая, ако сте необвързани защото ще ви предложат брак.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: