Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскопът за днес: Настъпват черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла
Автор: Екип Burgas24.bg 08:34 / 29.08.2019Коментари (0)3688
©
Хороскоп за днес, 29 август, изготвен от Ивелина Пенчева - астролог, автор на книгите "Астрология на съдбата“ и "Тайнството живот“:

Овен

Днес се опитайте да съхраните вътрешния и външен баланс и хармония. Не допускайте никой и нищо да ви извади от равновесие. Бъдете спокойни и целенасочени, не е нужно да бързате в този ден. Ще постигнете някакво споразумение.

Телец

Не особено благоприятен и ползотворен ден. Постарайте се да укрепите позициите си независимо дали в работата или в личните отношения. Не е изключено да срещнете хора, с които не сте виждали отдавна.

Близнаци

Настроението ви ще бъде леко носталгично. Хороскопа ви показва, че е по-добре да прекарате този ден у дома или в среда, която да ви осигури уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност с любим човек.

Рак

Днес вероятно ще ви бъде трудно да решите някои проблеми в работата. Ще успеете да се измъкнете от някакъв конфликт без последствия. В любовната сфера освен от вашите, интересувайте се от желанията и на партньора си.

Лъв

Днес е важно да изкарате спокойно този ден, да избягвате да се претоварвате с работа и задачи. Търсете хармонична атмосфера, правете медитации, водете приятни неангажиращи разговори с приятели.

Дева

Днес може ума ви да роди блестящи идеи, но само най-предприемчивите представители на вашия знак ще успеят да ги използват в своя полза. Мнозина пък ги очаква приятен разговор с човек от противоположния пол.

Везни

Днес е добър ден за завършване на проектите, върху които работите от дълго време. В края на деня може да почувствате умора. Вечерта се отпуснете добре. Ако релаксирането на дивана ви изглежда твърде скучно за вас, направете си разходка на чист въздух.

Скорпион

Можете да контролирате противоположните сили, с които имате работа. Днес вие трябва да бъдете в хармония с енергиите на света и вашата собствена енергия, вместо да се противопоставяте.

Стрелец

Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си в действие. Имате на лице някои проблеми, но трябва вие самите да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ.

Козирог

Днес много неща ще ви се изяснят и ще придобиете съвсем друго разбиране за тях, тъй като енергията на деня ще ви избави от илюзиите и ще ви даде възможност реално да погледнете на света около себе си.

Водолей

От рано трябва да съставите плановете си. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции. Откажете се от спонтанни покупки.

Риби

С вашето добро сърце правите много неща за другите хора, но не допускайте да ви използват. Не се натоварвайте с по-големи отговорности.  Може да изпитате леки затруднения в общуването с близките. В любовта малко са зациклили нещата. 

Съветите на Фортуна

Настъпва времето на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. Нищо не трябва да се предприема и да се започва или планира, защото ще се развали и ще донесе неприятности.

На този ден трябва да сте особено сдържани и внимателни. Бъдете толерантни към недостатъците на други хора, не реагирайте прекалено бурно на нередностите. Старайте се да не губите контрол над себе си, да не избухвате. Не бъдете доверчиви. Увеличава се вероятността от възникване на различни видове конфликти и спорове. Всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Не вземайте нищо при сърце.

Навсякъде трябва да бъде светло, наред с електрическият ток е добре да има и запалени свещи. Не общувайте с хора, които са ви неприятни или се стремят да ви призоват към дълбоко личен разговор. Възможни са провокации и недоразумения в областта на личните отношения.



Още по темата: общо новини по темата: 566
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: