Христо Шопов продава къщата си след скандала?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:15 / 11.03.2024
1316
Актьорът Христо Шопов е взел решение да продаде къщата си в софийския квартал "Малинова долина“ и да се премести да живее в друг имот със своята съпруга Мариана Станишева след жестокия скандал със съседката Патриша Тийвс, завършил с ареста му и 72-часов престой в килията на 7-мо РПУ в София.

Две седмици след екшъна, популярният актьор все още не може да превъзмогне гнева си към 36-годишната си комшийка от Люксембург, а негови познати свидетелстват, че след като Шопов беше освободен от ареста с най-леката мярка за неотклонение "подписка“, той почти не излиза от пределите на дома си, за да не се засече случайно с омразната Патриша.

"Христо е изключително ядосан дори и на себе си, че допусна да бъде опозорен на стари години, поддавайки се на провокацията на дамата от Люксембург. Той планира да продаде къщата си в "Малинова долина“, защото не може да свикне с мисълта, че в бъдеще ще трябва да живее в непосредствена близост до жената, която му издейства белезници на ръцете и публично омаскаряване“, разказва пред "Уикенд“ приятел на 60-годишната звезда от филмовия епос "Страстите Христови“ и сръбския сериал "Южен вятър", който върви в момента по "Би Ти Ви Екшън".

Близки до Христо Шопов признават, че неговата съпруга Мариана Станишева вече е извършила огледи на къщи в други квартали в София, но засега не е харесала нищо подходящо. Сред вариантите, които Шопов и половинката му обмислят, е да си постоят нова къща в софийското село Лозен, тъй като са намерили хубав парцел, предложен им почти без пари от техен дългогодишен семеен приятел.

При положение, че се впусне в приключението да строи къща на стари години, Христо Шопов ще се изнесе под наем в друг имот, докато завърши градежа на бъдещия му дом. При всички положения обаче актьорът е решил да не живее в близост до Патриша Тийвс, тъй като не е сигурен дали нервите му ще издържат при последващи провокации от страна на младата дама.

В късните часове на 23 февруари Христо Шопов беше закопчан от полицаи от Седмо РПУ в София и отведен в ареста с белезници, след като съседката му Патриша Тийвс подаде сигнал на тел. 112, че актьорът я е ударил и запашил с пистолет, насочвайки го към нея с думите: "Ще те застрелям в лицето с пистолета си!“.

До грозната разправия се стигнало, след като преди това колата на Патриша била запушена от тази на съпругата на актьора – Марияна. Тийвс вдигнала чистачката на колата и си поръчала такси, с което отишла на вечеря. Когато се върнала малко след полунощ, намерила свята чистачка счупена. Тогава тя позвънила на вратата на Шопови, за да им иска обяснение. По думите й Христо Шопов се появил на вратата с пистолет и го насочил към главата й, след което я ударил. 36-годишната гражданка на Люксембург дори показа видео от инцидента, от което обаче не се вижда какво държи актьора в ръката си.

Според адвокат Ина Лулчева, наета от Шопов в съдебния процес, той е държал ключове, а не огнестрелно оръжие и е бил умишлено предизвикан от съседката си, която целяла провокация с цел да предизвика шумен медиен скандал заради популярността на своя комшия.

Въпреки, че Софийския районен съд освободи от ареста Шопов и посочи, че няма доказателства да е заплашил пострадалата с пистолет, популярният актьор все още е заплашен от осъдителна присъда за закана за убийство и "засягане на телесната неприкосновеност“ на Патриша Тийвс. Софийската районна прокуратура протестира неуспешно пускането от ареста на актьора, а представителите на държавното обвинение настояват, че Шопов трябва да бъде осъден за закана да убийство – престъпление, което се наказва с до 3 години затвор.

Чрез своята адвокатка Христо Шопов е направил искане към прокуратурата и служба КОС към МВР да му бъдат върнати отнетите от полицията на 23 февруари три пистолета, но от полицията и държавното обвинение са отхвърлили искането. Огнестрелните оръжия на Шопов ще бъдат държани в МВР поне до края на съдебния процес, а дори актьора да бъде напълно оправдан, той ще трябва да измине дълга процедура и да се яви отново на психотест, за да му бъдат върнати пистолетите.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6):
05.03.2024 Скандалът помогна на Христо Шопов да върне сина си и половинката си
28.02.2024 Христо Шопов завежда контрадело срещу Патриша
26.02.2024 Христо Шопов проговори след ареста, не е отправял заплахи с пистолет
24.02.2024 Ще се размине ли Христо Шопов със затвора?
23.02.2024 Заплашената от Христо Шопов, показа видео, на което се чува "Ще те убия"
23.02.2024 Наум Шопов напусна bTV веднага след като чу, че баща му е арестуван
Още новини от Любопитни новини:
Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
В 30 грама тиквени семки може да си набавим магнезий, цинк и необ...
Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Доч...
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).