Хванаха Гонзо в крачка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:25 / 16.02.2023
4265
Служебният автомобил фолксваген на техническия директор в БФС Георги Иванов-Гонзо бе вдигнат от "паяк". Репатракът бил повикан от недоволни граждани заради неправилно паркиране в столичния квартал "Манастирски ливади". Случката е от вторник вечерта в Деня на влюбените Св. Валентин.

Кадри от нарушението се появиха във фейсбук групата "Заедно за Манастирски ливади-Запад". На снимките, публикувани от потребителка, се вижда как черната лека кола препречва част от улицата. На това място дори има поставени и ограничителни колчета. Автомобилът е с прибрани странични огледала, но въпреки това заема половината от платното за движение.

Малко по-късно от други снимки става ясно, че неправилно паркираният автомобил вече е качен на репатрак и се запътва към наказателен паркинг в столицата.

"Бих се обзаложил от кой отбор е шофьорът на паяка", шегува се друг потребител. "България Днес" се свърза с Георги Иванов, който потвърди, че колата е негова и той е извършил нарушението. Гонзо обаче се оплака от липсата на достатъчно паркоместа в района.

"Проблемът с паркоместата е много голям, но никой не прави нищо по въпроса. Вечер просто нямаше свободни такива. Как да се прибера у дома? 20 минути съм обикалял из квартала. Накрая паркирам, където намеря. Не може там да има 200 апартамента и само 20 места за паркиране", възнегодува бившият голмайстор на "Левски" и националния отбор по футбол.

"Хората си нямат друга работа, а ми снимат колата! Не съм спрял там нарочно, за да преча на някого. Ако съм паркирал, да речем, в мола на място за инвалиди, тогава да ме критикуват. Платих си глобата, върнаха ми автомобила", призна още Гонзо.

Оказва се, че колата е зачислена към Българския футболен съюз и е дадена за служебно ползване на Иванов. Докато беше началник в "Левски", Гонзо управляваше служебен луксозен черен мерцедес. Любимият му личен автомобил пък е голям джип тойота.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).