И Ивайло Захариев се изказа за "Под прикритие"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
11:12 / 07.02.2024
924
Ивайло Захариев, който изигра главната роля в крими сериала "Под прикритие" каза, че това, което става в българската телевизия е "Събуждането на мумиите". Повечето актьори, които са участвали в сериала "Под прикритие" не са били поканени за продължението му. Те не са щастливи от този факт. Актьорите не спират да да критикуват новия сезон на сериала в социалните мрежи.

Захариев съди за пари телевизията-майка за хонорари при повторенията на сериала. "Никак не се изненадвам, че БНТ пак показват, че не уважават авторските права

"Доколкото знам, има колеги актьори, които са отказали височайшата покана да участват в това събуждане на мумиите, наречено "Шести сезон" на сериала. За това имат моето голямо уважение", написа той и добави: "Понеже откакто излезе новината, има хора, които ме е питаха дали ще участвам. Не, не са ми звъняли за това продължение. Може би съм много страшен, защото си чета договорите и си знам правата, а още повече и се боря за зачитането им. 

Режисьорът Виктор Божинов, който работи по шести сезон, е снимал и голяма част от предишните сезони. "По стечение на съдбата съм режисьор на голяма част от епизодите на досегашните пет сезон", написа той. "Този сезон ще бъде по-различен и географски – ще се снима освен в София и околностите, по българското Черноморие, във Франкфурт и Малта", каза Виктор Божинов на пресконференцията на БНТ вчера.

Виж коментарите (4)

Още по темата (5436):
20.05.2024 Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка?
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
20.05.2024 Весела Лечева празнува днес
Още новини от Любопитни новини:
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...
Четири жени са зарязвали Александър Сано
Днес черпят жени с красиви имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).