Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Интересни предизвикателства пред две зодии днес
Автор: Екип Burgas24.bg 10:13 / 03.06.2020Коментари (0)1918
©
Дневен хороскоп за 03.06, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Внимавайте да не пропуснете добрите си шансове за изясняване плановете далеч напред във времето. Съгласете се на предложенията за сътрудничество. Възможна е придобивка и отлични приходи от участие ви в голяма сделка. Бъдете самокритични. Емоцията може да обърка сериозно плановете ви и да ви създаде проблеми на работното място. Възможни са проблеми в семейството или с интимния ви партньор. Не правете прибързани изводи и не слагайте петно на него, като вините в изневяра. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания.

ТЕЛЕЦ

Ще изживеете ден изпълнен с противоречия. Една част са свързани с работата ви, а друга с факта, че сте склонни пасивно да гледате какво става около вас. Концентрирайте се и не позволявайте на никой да ви отклони от работата. Имате възможност да поставите успешно начало на нови занимания. Бъдете внимателни и предпазливи. Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви ден, изпълнен с шансове за нови срещи. Ще стабилизирате вече завоюваните позициите си и ще промените обкръжението си. Възможно е да се наложи да отстоявате принципите и авторитета си. Занимаващите се с търговия успяват, дори и ако решат да рискуват. Ако имате до себе си любим човек, бъдете наясно какво искате от вашата връзка. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство. Решите ли да се ожените, всичко е въпрос да съгласие между двама ви.

РАК 

Сблъсквате се с трудности и емоции. Причината е в странични фактори. Примирете се и приемете ставащото философски. Успехът на работното ви място не е изключен. Не бива да прекалявате с изискванията си към колегите или вашите подчинени. Не бъдете прибързани, за да не пропуснете добрите възможности, и да избегнете финансовите загуби. Личните отношения са проблемни, заради опитите ви за пореден път да наложите мнението си и да не изслушвате близките си. Опитвате се да властвате и в леглото, но сте виновни сами за отдалечаването на интимния ви партньор и липсата на желание за секс.

ЛЪВ

Намерете начин да изплувате от проблемите си сами, без странична помощ. От вас зависи да сте на нивото, за което мечтаете. Пътуване през в този ден ви носи успех. Бизнесмените не бива да допускат проблеми в отношенията с партньорите си, защото от договореното в този ден зависят добрите бъдещи приходи, въпреки ретроградния Меркурий. Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали, за да си спестите страданията.

ДЕВА 

Днес ви очаква обичайната рутинна работа. Стабилизирайте постигнатото. Обсъдете предстоящото подписване на договори. Ако имате спешни задачи на работното място се справяте успешно. Денят е идеален за пътувания. Обърнете внимание на новите изгодни делови предложения и използвайте максимално изгодата за себе си. Въпреки напрежението на вашето работно място, само от вас зависи вечерта да изживеете приятни романтични мигове. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

ВЕЗНИ

Предстои ви успешен и изпълнен с положителни емоции ден, от който се възползвайте на всяка цена. Време е да докажете на колегите и на близките си, че новите идеи, които имате са осъществими и ще ви помогнат да получите признание. Успехите ви ще предизвикат завистта на околните, ако прекалявате с хвалебствените думи за вашите възможности. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се. Не допускайте срив в сексуалните си отношения. Не се лишавайте от здравословен секс.

СКОРПИОН

Бъдете отговорни за действията си и не си създавайте проблеми с хора, които внезапно са се появили на вашето работно място  и нямат право да се намесват в работата ви. Приемете, че са дошли, за да ви навредят и ги отпратете. Занимаващите се със строителство да не правят копка на нова сграда. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

СТРЕЛЕЦ

Ще се радвате на материални успехи. Не планирайте деловите си срещи. Не взимайте важни решения. Възможни са провали на работното място и невъзможност да прецените дали са надеждни партньорите ви. Отложете деловите разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията, породени от невъзможност да преценявате правилно хората. Не се поддавайте на провокациите на партньора си, проявяващ ревността си и целящ да ви ядоса, за да се разприказвате за приятелското си обкръжение. Вечерта се отдайте с удоволствие на желан и от двама ви незабравим секс.

КОЗИРОГ 

Очаквайте конфликти, заради собствената ви невъздържаност и нежелание да приемете мнението на вашите колеги. Понякога се налага да отстъпите, особено когато е във ваша полза. Не проявявайте агресия. Не уговаряйте важни делови срещи, ако не сте подготвени с предложенията си и не сте обсъдили всички детайли и нови идеи. Ще се радвате на ново неочаквано запознанство, скъпи жени. Не се впускайте в изневяра, ако сте семейни, защото дори и да сте привлечени от нечии неустоим чар, сексът, дори и ако ви е приятен, ще е повод за бъдещи неприятности.

ВОДОЛЕЙ

Денят засилва стремежите ви към успехи и поставяне началото на нови занимания. Претоварването с работа е във ваша вреда. Прибързаността е нежелателна. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Не отказвайте допълнителна работа, особено ако можете да я завършите до края на работния ден. Обсебени сте от мисълта за любимите си и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

РИБИ

Овладейте емоцията на вашето работно място. Отстоявайте принципите си. При възможност пътувайте, а вечерта се отдайте на почивка и развлечения. Имате сили в излишък. Промените - лични и професионални, са във ваша полза. Не пилейте времето си в занимания без бъдеще! Пътуванията ви, осъществени или уговорени в този ден, ще бъдат успешни. Не надавайте ухо на клеветите. Възможни се непредвидени трудности в личните отношения. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.



Още по темата: общо новини по темата: 573
17.04.2024 »
07.04.2024 »
06.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров: По-добър съм от преди седем години!
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: