Ирина Тенчева спря алкохола

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:18 / 08.01.2023
849
Ирина Тенчева е решила да спре алкохола в началото на новата година. Както повечето хора, и тя прекалила по време на коледните и новогодишните празници. Половинката на продуцента Иван Христов не крие, че обикновено пие всеки ден, макар и по една-две чаши вино. Сега обаче е решила да се бори с вредния навик и да пречисти организма си от токсините. 

Ето какво сподели риалити звездата от "ВИП Брадър" в социалната мрежа:

"Искам да приветствам всеки, който е решил да започне годината с едномесечно въздържание от алкохол. Аз съм последният човек, който ще съди друг човек за удоволствията в живота му. Всичко написано по-долу има за цел само да даде рамо на тези от вас, с които сме на една вълна. Мотивацията за този експеримент е абсолютно индивидуална, но за подкрепа и вдъхновение ще споделя няколко мисли по темата, различни от информацията за здравето и красотата. Ясно е, че не са в една колонка с навика да се пие редовно. Ясно е и че женският организъм е в пъти по-потърпевш, но за това ще направя отделен пост.

Не е нужно да бъдеш алкохолик и спиртните напитки да рушат живота ти, за да установиш, че ежедневният им прием е форма на зависимост. Всяка зависимост е вредна. Когато имаме нужда от промяна, когато имаме цели и мечти за постигане, ни трябва енергия. Преди да се научим как да си набавяме енергия, добре е да открием пробойните, от които тя изтича. Алкохолът е една от тях. Приемът на алкохол изтънява връзката ви със самите вас, защото ( доказано е) един от ефектите на алкохола е “временно да унищожи част от вас". Част, която отхвърляте поради срам, неприемане, нехаресване. Пие се за: социализация - по-лесно общуване, приемане  на монотонната ежедневна рутина, награждаване, утешаване - временно притъпяване на неудовлетворението и неприемането на реалността. С две думи: често алкохолът отлага най-вълнуващата и важна среща в живота ни - тази с нас самите".

Многодетната майка планира да се ограничава от спиртни напитки през януари, а през февруари отново ще мине на житния режим на Петър Дънов, който спазва всяка година. Благодарение на него сваля около 7-8 килограма от теглото си. Е, после си връща част от тях, но влиянието върху организма винаги е благотворно.

Въпреки че по принцип е любителка на чашката, Ирина успя да откаже благоверния си Иван от алкохола. Благодарение на нея той спря пиенето, към което беше силно привързан по време на брака си с Вихра Петрова. Продуцентът и водещ на "Фермата" неведнъж е признавал, че в онези години е бил на границата да се превърне в алкохолик. Откакто е с Тенчева обаче, той живее и се храни здравословно, даже спортува.

Иван и Ирина се залюбиха преди около 10 години, а връзката им започна като извънбрачна авантюра, припомня HotArena. С днешна дата те твърдят, че са щастливи заедно и се радват на сина си Самуил. Блондинката е майка и на две по-големи деца от първия си брак, а продуцентът има дъщеря на име Ава от бившата си жена Вихра.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).