Истински екшън в "Един за друг": Тичане, копаене и стадо крави

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:50 / 21.02.2023
817
Много изненади ще предложи на зрителите най-романтичният риалити формат в ефира - "Един за друг". След първите предизвикателства, сега е ред участниците да се впуснат в истинското състезание, изходът от което ще определи големите победители. В новия сезон играта ще бъде още по-вълнуваща с цели четири изпитания - освен индивидуалните състезания и тези с партньори, ще има битка за спасение. Увеличава се и броят на застрашените от отпадане и вече цели четири двойки ще се борят за оставане във вилата на любовта.

Любимото семейно предаване ще има и "Супердвойка на седмицата“ - мъжът и жената, събрали най-голяма сума в сметката си след последните три игри. Партньорите, успели да се справят най-добре, ще получат специални привилегии – ще бъдат защитени от номинация и ще се сдобият с важно предимство. 

В първото си индивидуално изпитание дамите ще трябва да дадат най-доброто от себе си, защото ги очаква истински екшън, включващ тичане, копаене и стадо крави. Всичко това – в официално облекло и на токчета. Във втората част от играта ролята на кавалерите ще бъде от особено значение. Те ще трябва да познаят избора на нежните им половинки от списък с най-честите критики, които мъжете отправят към жените. Ако дамите познаят поне четири от тях, печелят залозите. Най-бързата по трасето ще има право на допълнителна грешка, а най-бавната - задължително трябва да познае всички отговори на своя партньор. 

Какви залози ще направят кавалерите? Доколко жените разпознават критиките към себе си и могат да износят товара на негативите си? Как ще се справят дамите с първото индивидуално състезание и коя двойка ще остане на дъното на класацията, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Кръстю Лафазанов с емоционална изповед за покойната си съпруга
Този витамин се съдържа в месото, жълтъците и някои ядки, но при ...
Една от най-сексапилните ни журналистки показа родителите си
Синът на Алисия не искал да знаят кой е, сменя си името!
Най-странното правило, което всички жени в кралското семейство тр...
Това е летището, което никога не е губило багаж


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).