Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Иван Христов: Ожених се за Вихра, без да я обичам
Автор: Екип Burgas24.bg 15:16 / 01.05.2022Коментари (0)1089
©
Иван Христов най-после спокойно проговори за най-големия си порок – алкохола. Продуцентът не крие, че е бил силно зависим от спиртните напитки повече от 2 години и се е измъкнал единствено благодарение на голямата си любов към Ирина Тенчева и мъжката си дума, която е държал да спази. Преместването на дуото Иван и Андрей от Би Ти Ви в Нова тв се оказва пагубно на Христов, който именно тогава залитва към чашката.

"През по-голяма част от присъствието ни в Нова тв почти нямах ден, в който аз да съм бил напълно трезвен. В последните месеци започвах да пия от сутринта. Ставах в 7 сутринта и изпивах едно, после второ, преди да се изкъпя, и трето, докато се оправям за излизане. Бях на 3 уискита преди 9 часа сутринта. В офиса продължавах с бири и вино. Избутвах предаването и вечер преди финалните надписи и започнах да надигам големи чаши с уиски, за да си махна главата. Пристрастих се тотално и се отправих към бездната. Не обръщах внимание на семейството, което не усещах, че имам" – споделя днешният трезвеник, който едва се е измъкнал от лапите на зависимостта си и се надява с разказа си да помогне поне на един човек. Иван признава този кошмарен момент именно, защото иска да е от помощ на хората, които се намират в подобна на неговата ситуация.

С алкохола продуцентът на "Фермата" си създавал паралелна реалност и така бягал от действителността, работата и семейството си. Близки до 42-годишният тв водещ намекват, че и тогавашната му съпруга Вихра Христова има "заслуга" за алкохолизма му. Той изобщо не се чувствал щастлив с нея и търсел утеха в чашката, а тя никога не го спирала да пиянства от сутринта.

"Беше наистина мъчителен период. Моят семеен живот с Вихра вървеше по инерция. С нея бяхме цели 7 години, преди да се оженим. За съжаление след сватбата семейният ни живот беше "виртуален", не беше изпълнен с истинско съдържание – и двамата сме имали вина, но да кажем, че моята вина е била по-голяма. Семейството ни никога не е било истинско" – признава Иван за началото на тласкането си към алкохола. В издадена неотдавна книга, посветена на тандема, водещият на "Фермата" стига още по-далеч с признанията си. Той декларира, че се е оженил за Вихра, без изобщо да я обича и сватбата им била просто "един цирк".

Продуцентът публично пое по-голямата част от вината за раздялата си с Вихра Христова, но двамата на няколко пъти се нападаха из медиите.

Преди няколко години водещият на "Фермата" показа писмо, което е получил и в което се твърди, че вече покойният режисьор Милан Кузов е бил любовник на Вихра още преди тя да се загаджи с продуцента. Връзката им продължила и през първата година, когато Иван и Вихра са заживели заедно. В края на писмото се твърдеше, че след раздялата Христова е станала причина 63-годишният режисьор да напусне съпругата си. От своя страна Иван заяви директно в ефир, че няма намерение да купува нови дрехи на Кузов, визирайки, че бившата му съпруга иска по-висока издръжка, която да послужи за издръжка на нея и вече бившият й любим. Тогава Иван обвини екс половинката си, че правила отвратителни изказвания, които едно дете не трябва да чува -  "Татко ни напусна", "Татко ти има ново семейство, има нови хора за които да се грижи". Оплака се в ефир, че цяла година бил подложен на тормоз.

Вихра не разрешавала да вижда дъщеря си Ава за повече от 3-4 часа седмично. Днес всичко това е в историята и бившата половинка на продуцента не забранява срещите на порасналата госпожица с татко й, както и с новата му жена Ирина Тенчева, която стана известна като "най-добрата майка" и с фамилията на първия си мъж Сарачинова.

Екранната половинка на Андрей Арнаудов си харесал Ирина още при едно от гостуванията й в "Сблъсък", но любовта им пламнала след като изкусната майка и домакиня спечелила конкурс на продуцентите за водеща на една от рубриките им в неделния блок на Нова тв "Станция Нова". Тогава софиянецът се решава да напусне жена си Вихра, с която е нещастен, и да се отдаде на любовта си с Ирина.

"Ирина ми спаси живота и физически, и духовно", така тв продуцентът започва разказа за един от най-трудните и периоди в живота си. От страниците на биографичната книга на Иван и Андрей "Братя по сърце", става ясно, че именно Тенчева изиграва огромна роля в неговото отрезвяване. Няколко месеца след като двамата усещат първата искра, Иван си дава сметка, че не може да продължи с пиенето.

"Преди да мина към физическото пристрастяване, моята нужда от алкохол беше да се създаде паралелна действителност, която е по-лека за понасяне. Никога не ми се е налагало да пия, за да ми е бърз мозъкът и да пускам шеги по време на предаване. Аз пиех заради останалите 23 часа, в които не съм в ефир", повдига завесата Иван, който от 10 години няма зависимост към алкохола. Последно тв водещият на "Фермата" си е позволил да изпие чаша вино след раждането на сина си Самуил, преди 7 години.

"Един ден дадох дума, че ще спра. На първия ден изпих две бири, на втория една, а на третия спрях. Цяла седмица си мислех, че всичко е наред, но после стана страшно, особено в нощите. Ирина беше свидетел на абстиненцията, сменяше чаршафи и пижами заедно с мен, грижеше се за мен като за болен. Тя не просто ми помогна, тя беше причината да се осъзная. Ако не беше Ирина, може би в момента нямаше да съм жив, защото преди нея нямаше сила която да ме спре" – това са най-разтърсващите думи на Иван от изповедта му за алкохола.



Още по темата: общо новини по темата: 3573
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/596 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Земетресения в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: