Иво Аръков си казва всичко пред Алекс Сърчаджиева

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:19 / 26.10.2022
617
Тази събота, 29 октомври, Алекс Сърчаджиева открива "Животът по действителен случай“ в компанията на мъжкото лице на предаването – Иво Аръков. В продължение на години около актьорът витаят какви ли не слухове. Той ревниво пази личното си пространство в тайна, но вече е настъпил моментът, в който е готов да разкаже най-съкровените си тайни.

В един повече от емоционален разговор Иво ще разкаже за най-трудните си моменти – тогава, когато е бил предаден и измамен, останал без работа, без любов, без най-близкия си приятел.

Водещият споделя за всичко, през което е минал – разказва за своите възходи и падения, за съпругата си, за моментите, в които е бил жертва на зложелатели и за неизказаните думи към скъп човек. Ще покаже как една изстрадала душа може да запази доброто отношение към света и днес да е един от най-усмихнатите хора у нас.

В рубриката "Моето Ново Аз“ зрителите ще се запознаят с един друг мъж - Димитър. Той отслабва със забележителните 70 килограма и така с помощта на лекарите и благодарение на собствената си воля той се сдобива с чисто ново тяло. Вече не го е срам да се съблече на плажа и да се забавлява с приятели. Неговата промяна е съпроводена с драматична любовна история и бурни душевни страсти.

Второто появяване в шоуто на Иво Аръков е в класацията "Топ 10“, която този път ще покаже 10 много известни българи и техните трансформации през годините. Как се отразява времето на тези всеобщи любимци зрителите ще разберат още тази събота в 17 часа от светската рубрика на "Животът по действителен случай“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Тези храни могат да ви помогнат да спите по-добре
Ергенът Евгени прекара Великден с баба си
Как можете бързо да охладите бира?
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...
Как да си приготвим дяволски яйца с останалите от Великден
Това растение върши чудеса с кожата – бори бръчките, помага при о...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).