Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Иво Аръков все още го гложди истината за смъртта на бившата му жена
Автор: Екип Burgas24.bg 09:10 / 07.11.2022Коментари (0)592
©
Иво Аръков най-после проговори за проваления си брак и смъртта на бившата си съпруга Жени. Покойната половинка на актьора се казва Евгения Браун и е рускиня. Тя е била набор на любимия си, родена през февруари 1988 г., а Иво се е появил на бял свят през същата година, но в края на септември. Блондинката Евгения живеела в Лондон, където завършила висше образование и работела като адвокат. Двамата с Аръков се запознали именно в английската столица, когато Дон Жуан от Белослав се бе отдръпнал от актьорството и реши да напусне България. 

Актьорът замина за британската столица в началото на 2016 г, след като претърпя крах със заведението, което отвори и фалира, малко след това го пребиха и се раздели с Мика Стоичкова, която любеше в продължение на малко повече от година. Поне два пъти в месеца Аръков хващаше самолета и отпрашваше към Лондон за 5-6 дни, където се снимаше в реклами и като статист в различни продукции и получаваше доста добри хонорари, от порядъка на минимум 400 лири (около 850 лева) на ден.

"Има много повече работа от тук. Имам проекти, но не такива, с които бих се похвалил. Както казва Христо Шопов, това е работа за поддържане на форма. Пътувам между София и Лондон постоянно. Искам да преследвам мечтите си, докато съм млад. Няма време за губене", сподели преди години Иво и призна, че когато напуснал театралната сцена у нас, много негови фенове били разочаровани. Колегите му от театъра също му се обидили, че ги изоставя.

"Реших да отида след това в Лондон, за да се разкарам от всичко. Исках да се дистанцирам, да намеря отново желанието си към сцената. Ако има човек, който ме издърпа от душевната тиня, това беше Радост Драганова. Намерих партньор, който също иска да се развива в позитивна посока“, призна преди дни красавецът.

Имено предложението на Радост Драганова връща таланта у нас. Иво влезе в ролята на водещ на предаването "Мармалад“ през есента на 2016 г. и изкара почти 6 години като партньор на Радост на малкия екран. Предаването бе свалено тази пролет от ефира на Би Ти Ви и го смениха с "Животът по действителен случай“, където преди дни Младен от "Съни бийч“ седна на диването пред Алекс Сърчаджиева и разголи душата си.

Той ревниво пази личното си пространство в тайна, но реши да повдигне завесата и да разкаже най-съкровените си тайни. В емоционален разговор пред Алекс актьорът разказа за най-трудните си моменти – тогава, когато е бил предаден и измамен, останал без работа, без любов, без най-близкия си приятел. Иво Аръков сподели за всичко, през което е минал – за своите възходи и падения, за съпругата си, за моментите, в които е бил жертва на зложелатели и за неизказаните думи към скъп човек.

"Много малко хора знаят, но аз съм губил хора по време на снимките на "Съни бийч“. Аз трябваше да продължавам да бъда в кондиция, за да се получи комедиен сериал, а не обратния ефект“, сподели той.

Актьорът призна и за трудните мигове, през които е преминал с Мика Стоичкова заради непрекъснатите интриги, които са били създавани около връзката им. Той намекна за грозни слухове, които идвали от бивше гадже, явно визирайки Мария Илиева, което беше в леглото му преди щерката на Камата.

"Мика беше много ощетява от това, защото целият този стрес се изливаше върху нея“, спомни си мачото и се изказа доста ласкаво за бившата си, като не скри, че тя е била ощетявана, защото е нямал време за нея.

След щерката на Камата е дошло запознанството му с Евгения. Двамата били много щастливи, докато блондинката не се влюбила в професията на мъжа си и решила и тя да става актриса. 

"След като се разделих с Мика си казах, че не искам да съм повече с жени, които са известни, нито актриси и певици. Искам човек, който да е тотално друга професия и да не търси да е известен. Много се влюбих в Жени, страхотен човек, уникално чувство за хумор, но когато ми каза, че иска да е актриса, избеснях. Всичко беше прекрасно, но защо пожела да е актриса?! Все пак я подготвих и я приеха да учи актьорско майсторство в Лондон, но дистанцията стана все по-голяма“ – призна екранният Младен. Той много искал да има деца от рускинята, но тя решила да гради кариера.

Двамата решили да се разделят временно, като родният секссимвол се прибрал у нас и раздялата им станала постоянна. Двамата взели решение да се разведат и всеки поел по своя път. За съжаление, преди малко повече от година Иво получил телефонно обаждане от брата на Жени, който му съобщил, че красивата блондинка вече не е между живите.

"Моята бивша съпруга почина през 2021 г. Трябва да попитате моята настояща приятелка Габриела как преминах през това, защото беше доста смразяващо за мен. Рязко загубих почва под краката си, защото това е човек, когото съм обичал с цялото си сърце и душа. Ние се разделихме, преди да се разведем, защото се надявахме, че тази раздяла ще бъде кратка“, откровен е актьорът, който не крие, че съжалява, че Евгения е тръгнала да гради кариера и бракът им се е разпаднал. Жени наистина е много красива и е може би най-хубавата и естествена половинка на актьора. Аръков все още си задава въпроси как и защо е починала бившата му съпруга, като има съмнения, че е убита.

"Лондонската полиция е толкова отзивчива, че ти казват: "Момче, ти никога няма да разбереш какво се е случило". Не искам да го коментирам, че може да е починала от насилствена смърт, но тя не е починала от Ковид-19 - тя е млада жена, какво се е случило?", пита се и до днес красавецът.

Част от почитателите на актьора се изненадаха от думите му, защото преди време Аръков заяви, че не знае от какво е умряла, но е изпаднала в депресия след развода им и така феновете му останаха с впечатление, че рускинята се е самоубила.

Иво вече от 2 години е обвързан с младата пловдивчанкатa Габриела. Двамата са се запознали по време на пандемията, като плейбоят от Белослав останал впечатлен от огромната й гръд, която се оказа дело на пластичния хирург д-р Енчев.

"Преди време трябваше да пътувам с мой приятел по негови ангажименти, но в последната минута той ми се обади, за да ми каже, че това няма да се случи и планът ни пропада. Само че аз вече се бях настроил, че ще напусна София и не исках да се откажа от тази идея, затова звъннах на Габриела, с която няколко дни по-рано се бяхме разбрали да се видим. Тогава обаче още не бяхме двойка. Когато се чухме, тя ми каза, че е извън столицата, затова с радост запалих колата и се отправих към мястото, на което бе тя. От онзи момент нататък сме почти всеки ден заедно" – призна наскоро Иво и така стана ясно как е започнала връзката им, писа "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 6851
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1142 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: